Peuran Yö (muunnos)

Kommenttiplayer - 12.03.2007

Olihan tämä sidottava kokeeksi, koska lopputulos miellytti omaa silmää, sidoin toisenkin.. kuvassa olevan.
Ensimmäiseen Peuran Yö:hön dubbasin villan sekä laitoin sarvet ulkonemaan, tässä kuvien perhossa kiersin villasäikeen sekä sarvet on sisäänpäin kaarella. Olisi pitänyt valita joku muu koukku jotta materiaalinen mitta olisi riittänyt, siksi siivessä on hopeakettua.

Orginaali resepti:
hela: soikea hopea
jatke: viininpunainen silkki
pyrstö: crest
vyö: riikinkukon herli
kierre: leveä soikea kulta (3-4 kierrosta)
runkohäkilä: musta kukko viininpunaiselle osalle
runko: 1/2 oranssi silkki, 1/2 tumma viininpunainen mohair
kurkkuhäkilä: ruskea riekko
siipi: kultafas. selkähöyhenen keltaisia sikasia ja punainen rintahöyhen, päälle heinäsorsaa
sivut: viidakkokukko
kate: crest
sarvet: trappi
pää: musta

Kommentit

KommenttiJuho_123 - 27.03.2007

Uhhuh! Tosi hieno peuran yö! Jälki todella siistiä ja tarkkaa..

Hienoa työtä jälleen pete! Kyllä on ranttuja lohia, jollei tuohon käy.. :)


Kommenttinimetön - 27.03.2007

Eipä tässä oikein muuta voi, kuin yhtyä Juhon kommenttiin. Todella kaunis perho!


Kommenttiplayer - 27.03.2007 (Muokattu 27.3, 11:07)

Kiitos vaan Juho ja Miikka... parempaakin sidontaa taitaa olla korkeissa odottelemassa kuvaamista. On tuossakin petrattavaa, ensimmäisen siipi ja jatke oli nätimpi, mutta villadubbing tuntui siltä ettei se kuulunut Peuran Yö:n profiiliin joten valitsin tämän. Toivoa sopii että Kymilläkin lohi ymmärtää tämän perhon päälle jotain.

Sidoin eilen kolmannen Peuran Yön, vaihdoin siinäkin materiaaleja hiukan, kokeilin jatkeeseen ja runkoon sitä DMC:tä mistä sinullekin (juholle) mainitsin. Täytyy vaan odotella että liikkeet ottaa sitä myyntiin, ettei tarvitse tilailla sitä muualta, värivalikoima kun oli heikko siellä mistä sitä kokeiluun löysin. Katsotaas mikä firma on nopein.

Tosiaan suomalaisklassikoita on penkissä ollut ja niitä tässä ennen kesää laittelen esille.

(Kotikoneella tulee hakattua noita kirjoitusvirheitä ihan tajuttomasti, kun alkaa mokoman kannettavan näppis olla tiensä päässä.)


KommenttiLEPPNE - 27.03.2007

Tosi nätti Peuran Yön muunnos. Itselläni tarkoitus vielä ennen kesää saada pari perhotaulua valmiiksi, niissä pelkästään suomalaisia klassikkolohiperhoja. Niskasta vaan itseä kiinni ja penkin ääreen.
Olet kehittynyt huomattavasti sitojana ja vielä kun kiinnostusta ja mielenkiintoa vanhempiin klassikoihin riittää, niin mikä hienompaa.
Eivät nämä perhot suotta ole klassikkoja !!


KommenttiPäde-Veikko - 27.03.2007

Siisti on !


Kommenttiplayer - 27.03.2007 (Muokattu 27.3, 14:53)

Kiitos vaan Jukka ja Päde, kai sitä pikkuhiljaa kehittyy väkisinkin, jos sitoo keskimäärin perhon päivässä ja lopettaa säntäilyt muoti-ilmiöiden perässä. Niissä on sekin hienopuoli että niistä voi sitoa levysiipisiäkin, ainakin osasta, mutta kauniita ne on näinkin. (hienompia luonnossa kuin kuvissa)


KommenttiOppipoika - 27.03.2007

Tässäpä on oikein hyvä esimerkki siitä millainen pitää pään olla lohiperholla.
Ottakaapas aloittelijat ja kokeneemmatkin sitojat tuosta mallia.

Mittasuhteetkin on just oikein koko perholla.


Kommenttiillu p - 27.03.2007

Kelpaa kyllä päätäkin myöden!
Minä olen sitonut sitä kirottua Nivan Noitaa, mutta vielä ei ole tullut tarpeeksi hyvää. Viimeisestä tuli miltei täydellinen, mutta viime metreillä pilasin pään liian paksuksi. Ennen kesää tullee valmiiksi....


Kommenttihc_flyfisher - 27.03.2007

Siisti meininki! :D Päässä voisi olla ehkä hieman enemmän tilaa minun makuuni, mutta muuten on kyllä erittäin ottavan näköinen pyydys! Vähän niin kuin katiska! ;)


Kommenttiplayer - 27.03.2007

Oppipoika, pää lipsahti turhan lähelle koukun silmää, lakkaa on ainakin riittävästi.
illu, Noitaa täytyykin kirota ja manata eihän niitä muuten taikoja saa aikaiseksi.
HooCee, toivotaan... muuten joudun tekemään radikaalimman muunnoksen. (tiedostin kyllä päästä syntyvän ongelmia)


Kommenttisiian kalastaja - 27.03.2007

Tenon solmua ajatellen pään paikka on kyllä juurikin sopiva. Kiilautuu solmu hyvin paikoilleen ja kestää. Jos koukun lankaa olisi enemmän esillä, niin kyseisen solmun kiristyksen kanssa pitäisi olla kyllä tarkkana, jotta se ei sitten tositilanteessa pääsisi luistamaan.

Nätti on perho kaikin puolin!


Kommentti-jyke- - 27.03.2007

Oikein komea on tämä.

Ei paraneltavaa keksi, tämmöinen pitää lohiperhon olla!!


Kommenttiborsse - 27.03.2007

Turhaako lähetin sinulle sen oman version? Kaiken kaikkiaan komea peli soudettavaksi ja heitettäväksi heinäkuun lopulle ja elokuun alkuun ja päivällä, vaikka nimessä "kummittelee" tuo yö. Keltainen on siivessä uusi variaatio, mutta saattaa olla toimiva. Siipi saakin kasvaa kokoaan hieman näissä kauden loppua kohden tarkoitetuissa perhoissa. Tuosta pään paikasta, se on juuri sopivassa paikassa silloin kun käytetään yksinkertaista solmua, mutta kun sidotaan kaksinkertainen perhosolmu, niin tila saattaa käydä pieneksi (itse kyllä käytän yksinkertaista Lukkarin solmua ja siitä ei ole koskaan pettänyt).


Kommenttiplayer - 27.03.2007

borsse, veikkaan käyttäväni sinun tekemää versiota kumminkin, pienempänä se on parempi paikkaa joka kummittelee mielessä. Oravaa kun ei ole vieläkään kuin oranssina, niin pistetään sitten "dyykkaria".
jyke ja siian kalastaja, mukava jos kelpaa, vaarikin saa aikaiseksi joskus toimivan näköisiä pelejä.


Kommenttihalok-25 - 27.03.2007

Siisti perho.
Ei voi muuta sanoa.


KommenttiHäiskä - 27.03.2007

Sievän sutjakka perho!
Jatkeen lakkaus aavistuksen luiskahtanu pitkäksi mutta kalastusperhossa se on vain ja ainoastaan hyvä!

"Nax nax", sano lax. :D


Kommenttiplayer - 27.03.2007

Ja kiitos jälleen, häiskä ja Kai.. kalastusperhoissa lakkaan helan yli runkolangalle asti aina, eipähän liukuile ensimmäisestä puraisusta, eli tietoinen asia. Mutta häiskä, hyvä että otit asian esille. Joissain perhoissani se näkyy heikommin, kun on käytössä ollut tuoretta lakkaa.


KommenttiOppipoika - 27.03.2007

player

Olen täysin samaa mieltä siian kalastajan kanssa pään suhteen. Ainakin se on omaan makuuni.

Itse perhokin on niitä hienoimpia tänne lisäämiäsi perhoja.(mielestäni)

Joten äläs vähättele. :) Vaikka se onkin kehittymisen kannalta tärkeä seikka, nimittäin jos aina ajattelisit positiivisesti et koskaan pystyisi kehittymään. Jos yleensä tuon paremmaksi voi kovin paljoa kehittyä.


Kommenttiplayer - 27.03.2007

Tämän perhon kohdalla voisi hienoudesta puhuttaessa kyllä muistaa etenkin perhon kehittäjän sekä hänen onnistumisen. Kun saman miehen aatoksien tuotoksena on liuta muitakin hienoja julkaistuja perhoja, voi vaan miettiä mitä kaikkea Lukkarin perhorasioissa onkaan.

Oma tavoitetaso sidontaan on asetettu ja sinne on matkaa vieläkin. Kriittisesti pitää aina omiin perhoihinsa suhtautua. Kuvan perhon taidan lähettää borsselle, pääsee perhokin sille oikeaan elementtiin Tenon virroille.


KommenttiVilleE - 28.03.2007

todella hieno perho..


KommenttiJuho_K - 28.03.2007

Todella komea perho. Player on onnistunut pitämään perhon yksinkertaisena, sitä pidän todella hyvänä asiana näin kohtuu vasta aloittaneena sitojana, tässä perhossa näkyy hyvin että kohtuu vähistä materiaaleista saa tosi komeita perhoja. Perhon muoto miellyttää silmää todella paljon! Kaikin puolin loistava sidos!


Kommenttiplayer - 28.03.2007

Kiitos vaan Ville ja Juho, Lukkarin resepti on niin hyvä että siitä saa minunkin sidontataidoilla nätin perhon aikaiseksi.


Kommenttiborsse - 29.03.2007

Nyt kun tämäkin on tulossa rasiaani (taitaa olla 20:teen rasiaani) pitää ottaa koko kesä lomaa ja virkavapautta, että pystyy nämä kaikki uittamaan. Pitää olla tieto koska uittaa ja miten uittaa, onneksi on apuna tuo Manu ja Juhon isoisä niin saa parhaat vinkit. Siihen kun sopivasti soveltaa omia aivoituksia niin eiköhän soppa ole valmis. Tästä perhosta annetaan lisäkommentit kalapaikan ja saaliitten muodossa elokuussa, niin luulen.


Kommenttiplayer - 29.03.2007

Itse asiassa.. kummasta borsse pidät enemmän, sarvet siiven muotoisesti vaiko kaarella ulospäin?

Jaa'a minäkin voisin ottaa virkavapaata ja aloittaa työt vasta syksyllä.. kertyy tuota testattavaa siihen malliin.


Kommenttiplayer - 31.03.2007

Jaaha, takasivu kutsuu...Kiitos mukavasta palautteesta. Toivottavasti aikanaan tulee palautetta borsselta myös vavan taipumisesta ja nuotiolla valmistetusta lohesta.


Kommenttijapu - 17.04.2007

Niin tosiaan joo, nuita kierteitä tuli ehkä muutama liikaa omastaki mielestä. Ja tuo mun perho oli suurin piirtein ensimmäinen mitä kehtasin tänne ees laittaa. Ja kiitti kommentista. Niin ja lisäilen tässä joskus lisää perhoja kun pääsen sionnassa vauhtiin, "alottelua" mulla vasta on. ;) Sulla kylläki näyttää näitä perhoja olevan, ja näyttäs siltä että sulla tää homma jo hoituu :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?