Mutamaan Kirkas (toinen)

Sivusta..

KommenttiJuho_123 - 15.03.2007

Eilen kävin koeuitto reissulla sulaneella myllykoskella, olkijoessa. Ei joki ihan vielä tulvi, mutta virtaa silti riitti ihan tarpeeksi.. Ei perus suvannoissa pystynyt tuota ensimmäistä kirkasta testaamaan, kun virtaa oli liikaa.. Aina kun tuli virran reunaan, kiepsahti perho kylellee.. :( No tietenkin se jäi vaivaamaan ja piti sitoa uusi ja tätä sitten olisikin aikomus koeuittaa viimeistään ylihuomenna, myllykoskella jälleen.. Siivessä on nyt kuitenkin tuplana enempi tavaraa, joten uskoisi kannattelevan perhoa paremmin..

Tuo veniardin mustalakka menee varmasti pesäpalloheiton uhriksi.. Aivan liian lirua ja liian maalimaista.. Otan varmastikkin takaisin perinteen, pääksi mustaa sidontalankaa ja kirkastalakkaa..

Musta lakka suck's!

Eli siis päätä lakatessani, kun mustalakkatippa koski päähän, lähti se imeytymään siipeen.. :( Hermothan siinä meni.. Vieläpä kun siivet olivat minun taidoillani aika konstikkaat sidottavat..

Kommentit

Kommenttihc_flyfisher - 29.03.2007

Hyvä selostus! :D Jaahas, että silleenkös kiepsahti Mutamaan kirkas numero yksi. Noh... tähän perhon sidontaanhan kuuluukin olennaisena osana tuo perhojen koeuitto, eli testaus. Niin niitä hienoja ideoita ja tekniikoita sitten saa ja oppii lisää, kun näkee heti kättelyssä että mikä on mennyt vikaan. Hyvä meininki ja hieno perho, ei voi muuta visertää!


KommenttiJML - 29.03.2007

Anna sen lakan hyytyä jonku aikaa, korkki vaan pois ja pullo pöydälle ja välillä sitä testailet et miten alkaa jämähtään. Perho on hieno kyllä, siivestä oisin ehkä tehnyt hieman pidemmän itse, mut hienot on värit.


Kommenttiplayer - 29.03.2007 (Muokattu 29.3, 20:09)

Juholla on hyvät jutut, aina. Mukavaa on, mitä jo mainittiinkin, ihan omat kehitysprojektit. Asialliset värit perhoon, katkamainen olemus tuo mukaan aina ottiperhon ainekset.

Niin tuo kirottu lakkaaminen.. pitkästä aikaa ihan omat jutut perhoon, pään lakkausta vailla. Ja hieno siipi sekä todella hienosti paikoillaan oleva mallard päällä... pieni yskänpuuska. Siinä meni, mallard imaisi lakkatipan tyvestään. Pilasin sillain eilen perhoni, uusinta olikin huonompi. Siis sitä sattuu meidänkin firmassa.


Kommentti-jyke- - 29.03.2007

Laittaa ensin normaalin kirkkaan lakan ja siihen päälle mustan... minulla onnistuu ainakin, ei imase siipeen.

Perho on hyvän näköinen, ei pikku tippa lakkaa siivessä mitään haittaa.


KommenttiJuho_123 - 29.03.2007

No joo, kiitoksia!

-Jyke-, tuolla tavalla olenkin nyt jälkeenpäin tehnyt päät.. Tulee tosi tasaisia, mutta ootappas kun oletkin huolimattomasti laittanut sitä kirkasta johonkin kohtaan, niin se musta imaisee siitä perhon sisälle ja leviää..

Hoocee: Kiitos, testaus on tosiaan minusta oleellinen osa perhon sidontaa.. Turhaakait sitä sitoo, jolle tiedä uiko perho, vai ei.. Ja ,btw, tämä ui.. ;)

JML: Voisi tosiaan kokeilla tuota hyydytystä.. Äiti sanoi samaa.. Spey perhoissa on itse asiassa yleensä tuotakin lyhyemmät siivet.. Varsinkin niissä klassisissa englantilaisissa.. Itse olen ottanut nytten tuon "koukun mitan tai hieman alle" pituuden.. Näytti ainakin virrassa toimivan.. :)

Pete: Vai hyvät jutut? :D No siitä voi olla monta mieltä, mutta hyvä se on jos tykkää.. ;) Spey-perhoihin olen yleensä ainakin yrittänyt saada tuota "katkamaista" tyyliä.. Toivottavasti kovakyljetkin tykkää.. :)

Suurin harjoitus piste onkin nyt tuolla pään tietämillä..

Kiitokset vielä kaikille kommenteista&kehuista.. Mieli taas hyvä, vaikkakin väsynyt.. :)

-Juho-

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?