Silver Wilkinson (muunnos)

Kommenttiborsse - 04.04.2007

Kauden aloitus lähestyy, joten Wilkinsonit valmiiksi. Viimekesän aloituksessa kalakaverille hyviä tuloksia saavuttanut malli.

Kommentit

Kommentti-jyke- - 12.04.2007

Oikein tyylikkäitä... heti huomasi kenen sitomia.

Onko tuo amherstfasaani tuossa siivessä välttämätöntä..?
Se on niin kallista ettei ole tullut ostettua...


Kommenttiplayer - 12.04.2007

Tyylikkästä on..on on.. eikä toimivuudesta ole epäilystäkään. Hienosti sidottuja.

Amherstia on vaikea korvata oikein millään muulla, mutta arvelen valkoisen hanhen toimivan yhtälailla. Jos haluaa ihan välttämättä tummia raitoja hanheen, sprii-liukoinen tussi käteen. Mutta amherst:in raidat on oikeasti mustanvihertäviä. Jenkkilässä on joitain paikkoja joista Amherst-keskussulkaa "saa", eri asia on niiden toimitusaika.


Kommenttiborsse - 12.04.2007

Koukku on merkiltään Haybusan.


Kommenttiplayer - 12.04.2007

Sain Manulta (= Eräkontio) kanssa näitä Hayabusan koukkuja kokeiluun ja ne vaikuttaa oikein laadukkailta. Ainakin koukun pintakäsittely antaa kuvan laadusta ja ne on tietysti kemiallisesti teroitettuja. Omissa vertailussa Mustad:n 1/0 (SL53UBL) ja Hayabusan 1/0, vetää jälkimmäinen pidemmän korren sekä vaikuttaa luotettavammalle lohikoukulle.


KommenttiMaSi - 12.04.2007

Player!
Soitahan Timon Lintutarhaan. Sieltä taitaa löytyä amherstia. Arvatenkin perhomessuilla hänellä on sitä mukanaan.


KommenttiJuho_K - 12.04.2007

Erittäin komeita ovat, yksiä komeimpia mitä täällä rasiassa on, sidonta aivan täydellisyyttä hipovaa, tällaisia niiden kunnon soutuklassikoiden tulee olla. Sopvan yksinkertaisia ja silti niin klassisia. Sanathan tässä loppuu kesken.


Kommenttiillu p - 12.04.2007

Silmä ja sielu lepää. Tosin näitä katsellessa alkaa tuntumaan, että kesä ei tule tarpeeksi nopeasti. Rupeaisko sitomaan perhoa vai lähtisikö tekemään takapihalle uudella perhovavalla heittoharjoituksia ?


Kommenttiborsse - 12.04.2007

Tuota Haybusan koukkua ei enään ilmeisesti saa, (tieto manulta), mutta kun vertaa Gamakatsua ja tätä Haybusania, niin ei voi välttyä ajatukselta että koukku on sama ja samasta tehtaasta peräisin.
Tätä Wilkinsonia on kahdellakin eri reseptillä tuon siiven katteen osalta, toisissa on mallardia ja toisissa gadwallia, siksi sana muunnos. Jos vielä haluaisi vaaleamman siiven , niin voi laittaa tavia katteeksi. Se on sitten valosta ja vedenkorkeudesta kiinni mitä haluaa käyttää. Kuvan ylempi perho on puhtaasti soutukäyttöön, mikäli vesi on normaalikorkeudella, siis aika matalalla ensimmäisten tulvien jälkeen ja toinen sopii heittoperhoksi sekä korkeammalle vedelle soutuun.


Kommenttiplayer - 12.04.2007

Onnellisessa asemassa on ne jotka pääsee takapihalle tekeen heittoharjoituksia... tuossa meidän takapihalla on muksuja ja toisella puolella vilkas katu.
MaSi, pitää pirauttaa.. tosin alustelin tänään yhteyksiä, joiden avulla saattaa saada 10 dollarilla (n 8 euroa)kokonaisen keskussulan, 1-laatua.
Gamakatsu on myös hyvä koukku ja voi olla että kyse on vain tuotemerkistä eli kyseessä olisikin yksi ja sama koukku.


KommenttiPäde-Veikko - 12.04.2007

Sievät ja kalastavan näköiset onget.
Oulunsalon Kalakaverissa näkyi olevan vastaavan muotoista koukkua; Gamakatsu T10 6H.
Hayabusa, tämä ja TMC 7999 ovat samanlaisella (elleis samalla) muotilla taottuja.


Kommenttiborsse - 12.04.2007

Kohta tulee päden naapuriin Kiiminkiin kauppa, josta saat Gamakatsuja kaikkia kokoja, ei tarvitse Oulunsaloon ajella.


Kommenttihc_flyfisher - 12.04.2007 (Muokattu 12.4, 23:09)

Todella hienot ovat perhosi, kunnioitan äijää. :D


Kommenttiborsse - 12.04.2007 (Muokattu 13.4, 00:09)

Tuo amherstfasaani tuossa siivessä voisi olla korvattavissa harmaakärkisellä oravalla tai kallioketulla. Kävin nettikauppoja läpi ja aika kallistahan tuo materiaali on, mutta jos ostaa kokonaisen keskuspyrstösulkaparin, hinta n. 50 euroa, niin siinä on kyllä itsellesitovalle perhomiehelle loppuiäksi materiaalia. Liekö tuo ollut joskus halpaakin, kun katselee esim. Keräsen peroja, niin melkein jokaisessa on ko. materiaalia siivessä. Tarkennus 68 Keräsen perhoa kuvina ja 36:ssa ko. materiaalia tunnistettavissa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?