Teno 9 (muunnos)

Kommenttiborsse - 04.04.2007

Yleisperho tenolle.

Kommentit

Kommenttiplayer - 13.04.2007

Tämä on erittäin hyvä. Helan kultalanka vaihdettu hopeaan, keskeltä mustahäkilä strutsiin ja siiven valkokärki kalkkuna oravaan.

Itseasiassa pidän tästä enemmän kuin Wanhat...-kirjan Vaalaman sidoksesta. Etenkin rungolla olevan häkilävyön korvaus strutsilla tasapainottaa perhoa näyttämään lohiperholta, Vaalaman versio tuo mieleen enemmän katkasidoksen. Tämä sopinee suotuun sekä heittoon, mikä tekee perhosta vielä monipuolisemman.

Sanoisin että "yleisperho Kymille", juuri keltamusta asetelman takia. Toiminee Kymillä lähes kelillä kuin kelillä, myös yöllä. Näitä tulee löytymään myös minun kalastusrasiasta erikokoisina.


Kommenttiillu p - 13.04.2007

Hyvältähän tämäkin taas näyttää. Hyvä kun on perhoja, joihin ei tarvitse laittaa siipeen niin älyttömän montaa eri sorttia.

Seuraa terminologinen kysymys: Eräässä lähteessä mainittiin usean perhon kohdalla partahäkilä. Oletan, että kyseessä on häkilä, jossa häkilä ei levittäydy kovinkaan paljon. Häkilä siis roikkuu aika lailla suoraan koukun alla. Onko näin vai voidaanko puhua kurkkuhäkilästä ja partahäkilästä ihan synonyymeinä ?


Kommenttiborsse - 13.04.2007

Sattui löytymään omista varastoista tuollaista isoa strutsia, joten päätin sillä korvata tuon mustan häkiläosan, vielä kun olisi ollut keltaista samanmoista, niin olisin korvannut tuon etummaisen häkilänkin vastaavasti. Tämä perho sopisi mielestäni parhaiten pilviselle ilmalle ja jopa sadesäälle, kannattaisi tehdä vastaava, jossa siivessä olisi valkokärkistä oravaa ja vaaleampaa mallardia, silloin suositukset kirkkaammalle kelille.
Illu, kyllä kai partahäkilä on sama kuin kurkkuhäkilä, näin minä sen tulkitsisin.


Kommenttisiian kalastaja - 13.04.2007

Nätti on perho!


KommenttiJuho_K - 13.04.2007

Tosi komea tämäkin. Runko tosi hyvä ja siipi kans. Miellyttää silmää tosi paljon.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?