Jokisuu

Kommenttiborsse - 05.04.2007

Täsmäperho sellaiseen jokisuuhun, jossa vesi näyttää vihreältä, pohja tummaa soraa ja aurinko paistaa sivusta jokisuuhun. Perho on kehitelty puukalan väreistä, jolla on monta kalaa tunnollaan, tällä mallilla vasta kaksi lohijalkaa. Eli todellinen täsmäpaikka on tietenkin Borssejoen suu.

Kommentit

KommenttiJuho_K - 13.04.2007

Jaha vai olis tässä täsmäperho borssejoen suuhun. Jälleen komeaa sidontaa, siipi hyvin jaoteltu, eli hyvät kerrokset ja sopivan mittanen. Mukavasti hillityt sävyt. Pitääpä sitoa itselle kans, nyt kun paikan tietää. Tosi siisti! Joko polttelis Tenolle?


Kommenttihartsa - 13.04.2007

Borsse on painanu oikkeen urakalla komeit pörhöi ja viä kalastaviakin, eikä mitään kutituskoukuilla varustettuja :D.
Mitähän viä on orotettavissa.


Kommenttiborsse - 13.04.2007

Tätä perhoa sinun Juho on uitettava juuri siinä virranväreessä jonka Borssejoki tekee Tenoon laskiessaan, eli aivan jokisuussa. Arvaappa poltteleeko, unia jo näkee tenonveneestä lipumassa alavirtaan kohti ottipaikkoja. Tänään pistin virkavapausanomuksen sisään jotta pystyy kesällä pitempään uittelemaan näitä sydäntalven tuotoksia.
Hartsa, tuli vaan otetuksi sarjassa noita kuvia ja samantien liitettyä niitä tänne, jotta saisitte vinkkejä kesäksi. Pari on vielä tuolla tulossa. Nämä liittämäni perhot ei ole niitä ihan jokapäiväisiä pyyntipelejä, vaan hieman harvinaisempia, mutta pyytäviä, ehkä?


Kommenttihc_flyfisher - 13.04.2007

"Voi että", sanoi mies joka näki ylivoimaisesti ottavimman näköisen lohiperhon ikinä. Ja se mies olen tietenkin minä. Kysymys kuuluukin: Voiko tuosta enään ottavamman näköistä perhoa syntyäkään? Ja huom! Minä en puhu nyt perhon ottavuudesta, vaan sen ottavuuden näköisyydestä. hmm... kaksi eri asiaa vai mitä. ;)

Todella hieno on perhosi.


Kommenttiborsse - 13.04.2007

Hc on siihen jo ottanut, ehkäpä sattumalohia, mutta ottanut kuitenkin. On minulla sellaisiakin, jotka on ottavan näköisiä ollut ennen laskua, mutta tyhjän kanssa on saanut rantautua ja useasti.


Kommenttiborsse - 14.04.2007

Siitä puukalasta hyvä tarina. Katselin kerran otipelejä ja sattui manu paikalle, sanoin että tällaisella puukalalla on saatu joitakin lohia, manu katsoi puukalaa ja sanoi suoraan että jokisuusta kirkkalla päivällä, olin hiljaa.


Kommenttiillu p - 14.04.2007

Näin tummaa vihreää rungossa en ainakaan minä muista ennen nähneeni. Oikein piti penkoa omaa silkkilokeroa, mutta eipä löydy itseltä tätä väriä.


Kommentti-jyke- - 14.04.2007

Hieno on.
Itselläkin pisti tuo rungon silkin väri silmään...
mistä tuota olet hommannut..?


KommenttiLifemocker - 14.04.2007

No mutta ohan se miälenkiintonen. Varmaankin hyvä lisä tuo vihreä mustan ja hopean rinnalle.
Näissä perhoissasi tulee selville eri värit ja sävyt hyvin. Tässäkin tapauksessa eism. välivyö olisi saattanut sumentaa tuota kuvaa, mutta hyvä ettei ole. Mutta kenties tuo vyö on liian pitkä ja peittää
perän?
Omaan versiooni olisi tullut vielä kenites toinen kierre/runkohäkilä/kf:a/fasaania/mallardia, mutta hyvä näin.

Ottakaa illu p ja -jyke- huomioon, että silkin väri muuttuu helposti sävystä toiseen. Tässäkin näyttää, että rungon silkki on sidottu tinselin päälle, ja jos se on tehty takaa-eteen-tyylillä, niin silkkin väri saattaa olla vaaleampi. Toinen tekijä on myös silkin kastuminen, jolloin väri tummuu.
Mutta voihan tuo olla joku uniikki silkkiki.


Kommenttiplayer - 14.04.2007

Oikein harmittaa.. vihreä ei ole Kymi-värejä, mutta tässä voisi olla varteen otettava testattava Nevanlohellekin. Oikein hyvä kokonaisuus.


Kommenttiborsse - 15.04.2007 (Muokattu 15.4, 14:52)

Vihreä on Lure-Flash silkkejä, Manulta olen saanut, joten yhteys Eräkontioon, niin eiköhän siellä ole. Lisäksi tämä silkki on erittäin "muovipitoista", joten tämä ei ime itseensä vettä, eikä näin ollen muuta väriä. Silkki on sidottu edestä taakse ja takaisin suoraan koukun varteen. Nämä Hayabusa koukut on Black nickel koukkuja, eli "hopeavivahteisia".

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?