Coddard-Caddis

KommenttiJeppe15 - 09.04.2007

Perhon tulisi muistuttaa veden pinnalla lepäävää vesiperhosta.

Kommentit

Kommenttiunzkipunzki - 18.04.2007

Nelisiipinen vesiperhonen :D kyllähän noi "ylimääräset" siivet tossa päällä hienolta näyttää mutta aika turhat noin kalastuksellisesti mietittynä.
Aidon näköinen ja hyvät mittasuhteet!


KommenttiPeltopython - 18.04.2007

Missäs siinä ne neljännet siivet on, kun en minä huomaa? Meikäläisen silmään oikein hyvän näköinen Caddis. Ainakin tästä kuvakulmasta näyttää, että on hyvin leikattu. Onko minkä kokoiseen koukkuun sidottu?


KommenttiJeppe15 - 18.04.2007

Nii, jäi vissiin mainitsemati että koukku on
tmc 100 ja koko on #10. Ja kalastuksellisesti muuten toimii takuuvarmasti... en kirjoittele enempää, valheeksi luulette :)


KommenttiTheBlackMetalTartzan - 18.04.2007

Hyvä Pasi, nytkö röytää :D?


Kommentti[kapa] - 18.04.2007

Kyllä minunkin mielestä nuo siivet on vähän turhat....Kyllähän se kala sitä perhoa kuitenkin katsoo sellaisesta vinkkelistä että oikein leikattuna runko näyttää siiviltä.
Mutta se kalastajan kalastelu on ihan eri juttu sitten....ihan mallikasta sidontaa


KommenttiPeltopython - 19.04.2007

Kalastajan kalastelu on kyllä sekin joskus aika tärkeä juttu myös kalan kalastelun kannalta. ;) Perho jos näyttää kalastajan silmään hyvältä, niin siihen tulee ehkä helpommin luotettua, jolloin se voi saada enempi peliaikaa ja siten kalastaa paremmin. Ehkä nuo siivet eivät muuten kalan tuloon vaikuta, mutta perhosta ne kyllä tekevät mielestäni paljon tavallista Caddista kauniimman ja realistisemman näköisen. Sehän on muuten melko tylsän näköinen pötkylä...

Pitääpä itsekin kaivaa peurankarvat vaihteeksi esiin ja kokeilla, josko saisi ollenkaan noin hyvää jälkeä aikaan...


Kommenttimullomään - 19.04.2007

Varsin hieno versio lempipinturistani! On näitä "päällystettyjä" Goddardeja tullut nähtyä ennenkin, mutta tämä on kyllä parhaimman näköinen.

Ainoa pieni huomautus koskee perhon nimeä ja kehittäjätietoja.

Perhon nimi on ensinnäkin Goddard Caddis (siis G:llä)

Ja sen kehittivät yhdessä John Goddard ja Cliff Henry. Tästä juontaa myös alkuperäisen rungollisen version nimi G&H Sedge.


KommenttiJeppe15 - 20.04.2007

Nii, ja sitten siihen sidontaan palatakseni; viimeistely tehdään partahöylän terällä, niitä saa halvalla viiden terän pakkauksissa melkein joka kaupasta, joten hommiin siitä joka perhokalastaja!!! :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?