Pinkki zonker

Kommenttisitoja 92 - 18.04.2007

Kommentit

Kommenttiolof - 24.04.2007

Onhan se seksikäs. Homonpunainen, on varma valinta kun haluaa saada rinkiin älämölöä.. Tai sitten yllättää taimenen täydellisesti..;)


Kommentti{jonde} - 24.04.2007

Repesin, kiitti tuosta kommentista.. ;)


KommenttiNemo - 24.04.2007

Takuulla toimii. Humuspitoisessa vedessä tuo homopunainen näkyy tautisen hyvin. Kannattaa kopasta peurapäätä zonkereihin. Tule aika simppumainen olemus.


KommenttiHäiskä - 25.04.2007

Pinkiksikin joskus sanottiin... ;) Se on rohkeen jätkän väri - ei välttämättä homon. Anteeksi nyt siveetön kielenkäyttö ja offtopic. :D

Ja ei sillä... Aika harvoin tulee itekkään pinkkiin pukeuduttua, mutta tää yks meteorologihan on siinä oikeen julkisuudessakin kunnostautunu.

Ja itse perho on hienosti sidottu, tosin puppelipää saisi mielestäni jatkua pidemmäs seläksi.


Kommenttisitoja 92 - 25.04.2007

Noh tuommonen tuli sidottua, ja omasta mielestä onnistui ihan kohtuullisen hyvin, mutta en sitten tiiä että miten tuo "homonpunainen" väri kalalle kelpaa ;)
Perhoa saa kommentoida lisää, mutta mielellään parannusehdotuksia.


KommenttiPeltopython - 25.04.2007

Itsellänikin kyseisen väristä tavaraa rasiasta löytyy, ja voin sanoa, että kelpaa kalalle todella hyvin. Sitä en sitten tiedä, tykkäävätkö kalat pinkistä vai puraisevatko vain ärsyyntyneenä moisesta hempeilystä... Perho on hieno ja siististi sidottu, kaikki jotenkin kohdallaan. Jos jotain parannettavaa yrittää keksimällä keksiä, niin voisko ajatella jonkinlaista pyrstöä siiven alle? Toimii kyllä taatusti ilmankin.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?