Prinssipuoliso (muunnos)

Soutuperhoksi sidottuna

Kommenttiplayer - 22.04.2007

Omaan arvioni mukaan ehkä parhain soutuperho Kymille. Perhon pitäisi toimia kauniilla hellesäällä. Muunnoksen tästä tekee crest pyrstössä, orava siivessä sekä mustien keinokuituhuntujen korvaus ruskealla kanilla. Reseptin mukaan alussiiven pitäisi olla kullankeltaista karvaa.

Kommentit

KommenttiLifemocker - 27.04.2007

Kattelin aluksi, että jopa näyttää jotenkin tutulta, joku Tenon sitoja tuli mieleen. Noh, Kauniskankaan nimi kehittäjässä sitten selittikkin sen.

Todella hyvällä tatsilla sidottuja rautoja, soutuperho etenkin hyvän mallinen. Ja tuo perä =). pääkin on varsin nätti.
Tuo kani saattaa olla jopa parempikin vaihtoehto hunnuiksi, elävämpi ehkäpä.
Näitä väriyhdistelmiä en ole koskaan itse kokeillu, täytyypä laittaa korvan taakse. Muut saa
sitten kommentoida kelejä ym.
Aikas hyvälaatuista hanhea, omani olivat varsin surkeita, niin ostin kalkkunaa tilalle (helpompi sitoa `wink´).


Kommenttiplayer - 27.04.2007

Niin, suotuperhohan tuo onkin alkujaankin ja epäilemättä hyvä sellainen. Kauniskankaalla oli saman perhon tummia versioita (tai tämä on niiden vaaleaversio). Koska ilmeisesti oma kalastus tulee keskittymään päiväsaikaan, siksi valitsin tämän esille. Työn alla on tosin tästäkin muokattuja versioita, rungon värit toisin päin kelta/musta/kelta on aika hyvä..Kymiläispyyntö.

Heittoversio on tupeksittu takarungon osalta ja osittain johtui ajatuskatkosta kun tungin siihen ovaalit tinselit.

Hanhet on Veniardin hanhea, pussissa on yleensä 1-2 kunnon sulkaa. Sattui vaan tällä kertaa suotuperhon perä onnistumaan.


KommenttiJuho_K - 27.04.2007

Jaha, vai että tämmönen tällä kertaa. Sidonnallisesti tosi hyvä, räväkkyyttä löytyy väreistä. Eipä ole tullut itsellä sidottua tuommoisia kolmiosaisia runkoja, välivöillä. Pitääpä sitoa yksi, oma hohtonsa niissäkin on.


Kommenttiplayer - 27.04.2007

Juho, kokeile tätä vaarisi kikalla, kuparia kierteeksi, helaan sekä keskelle runkoa. Mitä turhaan kitsastelemaan koukun koollakaan, 2/0 tai 3/0.

Tuo soutuperho lähtee borsselle, samanlainen manullekin, jahka saan koottua muiden jo sidottujen jatkoksi lisuketta.


Kommenttiborsse - 27.04.2007

No nythän se vaikean arvioitavan tänne lykkäsi. Puhtaan keltainen siipi on tuiki harvinainen valinta. Eipä tule nyt mieleen vastaavaa. Rungon osalta voisi sanoa, että tällaiset hunturungot välivöillä ovat osoittautuneet hyviksi tuulisella säällä, eli silloin kun veden pinta on rikkoontunut. Tuo oranssi hopea yhdistelmä on myöskin aika uusi tuttavuus, nimittäin kun oranssi yleensä yhdistetään humusveteen ja hopea kirkkaaseen veteen, niin arvioinnin aiheuttama tuska lisääntyy. Onneksi olet kuitenkin laittanut kultakierteen, niin helpottaa.
Hieman humuspitoiseen veteen korkealle vedelle ja tuulisella säällä. Jos tenosta puhutaan, niin ylätenolle, jossa käytetään paljon kelta/musta yhdistelmää. Tämähän voisi olla myöskin se jokeri perho, koska harvinaisuutensa ansiosta näyttäytyy kalalle uutena mallina.
Puolen vuoden tuttavuus Manun kanssa sai tämän sitojan madaltamaan siipeä ja muuttamaan perhonsa silhuetin aivan erilaiseksi, ensi kesänä nähdään toimiiko muutos. Perhot sinänsä on playerille ominaisella tyylillä sidottu ja hyvän näköisiähän ne ovat.


Kommenttiplayer - 27.04.2007

Kyllä tälläkin perholla ikää taitaa mallina olla saman verran kuin minullakin. Kumma vaan ettei sitä ole sidottu sen ihmeemmin esille asti. Olisiko keinokuitu-hunnut olleet rasite. Muutenkin on minultakin jäänyt Kauniskankaan perhot sitomatta, kokeiltu on aiemminkin muttei onnistuttu.

Siiven madaltuminen on kyllä sinulta borsse kotoisin, olkoonkin että niitä on ennenkin ollut, mutta huonosti sidottuna. Soutuperhot on kyllä sinun ja Manun ansiosta tulleet listalle mukaan. Perhopaketissa tulee näkemykseni keltamusta runkoisesta vihertävä siipistä perhosta, se sai nimen Helinin Vihreä.


Kommenttiillu p - 27.04.2007

Mukava huomata, että jollekin materiaalille tulee aivan uusi itselle ennestään vieras kohde. Kania huntuun, täytyy kokeilla johonkin perhoon.
Keltainen amherst sarvissa näyttää myös mahtavalta. Siipiratkaisu heittoperhossa näyttää varmaan kastuessaan hienolta.


Kommentti-jyke- - 27.04.2007

Kyllähän ne on kommeita, niinkuin playerin perhot aina...
Mikä idea on tuossa soutuperhossa laittaa siipeen kaksi crestiä?


Kommenttiplayer - 27.04.2007

Sitä voi vaan arvailla, kun se on Kauniskankaan reseptin mukaan sidottu. Siivessä on ilmeisesti alkujaankin ollut vähän karvaa tai Kauniskankaalla on sattunut olemaan ohuita crest:tejä. Sidoin toiseen soutuperhoista yhden crestin.


Kommenttiborsse - 27.04.2007 (Muokattu 27.4, 23:04)

Lieneekö tuo tuplatoppingin käyttö peräisin tämän perhon esikuvasta Black Prince, jossa siipi koostuu kuudesta tai enemmästä crestistä. Käykää katsomassa www.classicflies.net

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?