Dark Star

KommenttiJuho_123 - 26.04.2007

Että semmonen suti.. Elämäni esikois putkiperho.. Tiedä sitten miten onnistui.. Kyllähän tuo ui, vaikka tuo koukku tuossa onkin mitä on.. :D Ihan väliaikaisesti laitoin kiinni, vain että tiedän uinnin.. Pitäisi ostaa kunnon putkia, putkiperhonsidontalaite, sopivia tuplakoukkuja ja pitkää mustaa bucktailia..

Löytyykö onnistuneita osia perhosta?

Kommentit

Kommenttiplayer - 04.05.2007

Tämä taitaa olla se sama mikä tuli postissa tässä hiljattain minulle.. kerrankin pääsee kommentoimaan, muuta kuin oma sidosta, jota on hypistellyt.

Perho on todella komea kapistus, totesin siinä siiven olevan laatutavaraa.. joten mistä olet hankkinut strutsit?
Kokoa on aikalailla, sijoittaisin perhon siiman päähän öiseen meri- ja järvitaimen jahtiin. Tällä pyydetään niitä 3,5+ taimenia.

Ensinnäkin koukku on ihan hyvä, se pitää saada vaan vedettyä kunnolla kiinni putken runkoon asti.
Sidonnassa ei ole huomauttamista. Putkiperhoja varten kannattaa hankintalistalle laittaa karvoista temppelikoiraa ja gemssiä. Temppelikoiralla voi tehdä siiven kokonaan, gemssiä suosin tuomaan väriä sekä kuultavuutta.

Putkiperhojen sidontaa en ole tarvinnut mitään erityistä työkalua. Penkkiin puntken saa kiinni vaikka pianolangasta taivutetulla pitimellä. Lankaan tehdää silmukka toiseen päähän, penkkiin kiinnitystä varten ja keskelle pieni mutka estämään putken pyörimisen. Toki erityinen työkalu on parempi.


KommenttiVille K. - 04.05.2007

Yksinkertainen ja tyylikäs. Sopivasti eloa ja kontrastia väreissä. Runko näyttäisi olevan helmiäistä mylaria. Nuo erilaiset kuvat ovat todella hieno lisä!


KommenttiMiika_ - 04.05.2007

Kaunis on...


KommenttiJuho_123 - 04.05.2007

Kiitoksia!

Pete: Sama perho.. :) Tuo strutsi on ihan normaalia Harelinen mustaa strutsia, ja muitaakseni maksaa jotain 3.80?/sulka..

Viimeviikolla, iltaisella tähän sain ihan mojovan kokoisen taimenen tärpin!(pituus arvio on joku 80+-cm, eli jotain 2-3 kiloa) Juuri kun aurinko oli laskun loppuvaiheillaan ja taivaanranta muuttui vaaleanpunaiseksi, vaikka muu taivas oli musta.. Silloin on mielestäni tämän aika iskeä, ja näyttää toimivan.. :)

No jos koukku on hyvä, niin putki huono.. :) Mustaa jääkarhua pitäisi ostaa(ja taidat tietää mistä saisin hyvää.. ;)), ja vaikka tuota mainitsemaasi temppelihaukkua.. :) Jos niillä pääsisi edes alkuun..

Minulla on kaksi paperinpidintä suoristettuna, joiden päälle vedän sitten tuon putken.. :) Toiminut/riittäny vielä minun käyttötarkoituksiin ihan hyvin.. :)

Ville: Perhon väreissä yritin tosiaan hakea sellaisia värejä mistä taimen pitää, jollei rakasta.. Selitys siis riikinkukolle ja elävälle strutsille.. ;) Tuo runko on tehty sellaisesta koulusta "vöhnitystä" tinseli suikaleesta, joita lojui pitkin käytäviä joulun aikoihin.. :) On niitä tuossa nyt vielä ainakin parikymmentä jäljellä.. :)

Kuvaamiseen olen kiinnittänyt enemmän ja enemmän huomiota.. Mielestäni tuo paljon lisää tänne perhorasiaan, kun laittaa vähän useamman kuvan ja vaikka eripaikoista..

Miika, Kiitos! :)

-Juho-


KommenttiShag1 - 05.05.2007

Uskon myös tuon olevan tappavan tehokas ison lohen perho. Lohelle lisäisin vielä jonkun pienen iskupisteen vaikka muutama kierre punaista tai keltaista villaa perälle, mutta tämän uskon olevan todella kova taimenille näin ilman iskupisteitä. Pitääkin mennä sitomaan muunnoksia tuosta pikaisesti :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?