Yellow & red

KommenttiLpg - 27.04.2007

Hieman värikkäämpi luomus ensi kesälle. Ehdotuksia siitä, että missä tätä kannattaisi uitella vai kannattaako ollenkaan. Siipi tais jäädä hieman lyhyeksi. Kommentia saapi pistellä.

Kommentit

KommenttiOppipoika - 05.05.2007

Pikemminkin White and red.
No se ja sama tulipahan nyt ainakin hinku mennä itsekkin sitomaan kyseinen perho.
On kyllä hyvin onnistunut kaikin puolin. Ei erityisempiä virheitä sidonnassa. Päähän vain vielä yksi lakkakerros lisää. Ja ei se siipi ole liian lyhyt. Ainakaan omasta mielestäni.
Tunnistin muuten heti ensi silmäyksellä kuvaa katsoessa, kuka oli sitoja. Onhan siinä tavallaan oma "käsiala".


Kommenttiborsse - 05.05.2007

Ensi vilkaisulla tuli mieleen Red Drmmondin runko yksinkertaistettuna. Eli eiköhän tämä ole sellaisen kirkkaan kelin perho, silloin kun vesi on normaalia matalammalla, mutta kylmää. Eli mieleen tulee viikot ennen juhannusta.
Ei tuo siipi ole liian lyhyt ja kannattaa kokeilla sellainen vaihtoehto jossa punaisella osalla runkohäkilänä verenpunainen kukko.


KommenttiJuho_K - 05.05.2007

Juuh, Red Drummond tuli minullekkin mieleen. Komea, siisti sidontajälki ja yksinkertainen kalastusperho! Samanlaisella paitsi että siinä oli keltaista oravaa pyrstö ja valkokärkistä oravaa siipi, saatiin titti, pari vuotta sitten.


Kommenttikorpikalle - 05.05.2007

Kyllä on tämäkin hieno ja kalastavan näköinen perho. Varmaa perussettiä =) Siistiä sidontaa ja mittasuhteetkin on kohillaan.


Kommenttiplayer - 06.05.2007

Tuli myöskin Red Drummond mieleen, oli miten oli, tämäkin on heino sekä hyvin sidottu perho.


KommenttiLpg - 08.05.2007

Kiitos kommenteista, niitä on aina mukava lueskella, varsinkin positiivisia. :) Red Drummond tuli itselläkin mieleen heti rungon valmistuttua, mutta se ei ollut tarkoitus perhoa sitoessa. Päähän tosiaan lakkaa lisää juups ja runkohäkilällä varustettu versio myös täytyy sitaista. Kiiminkijokeen lähtee tämä uimaan kohta.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?