Kivelän nimetön

Kommenttiborsse - 29.04.2007

Manu lähetti valokuvan, jonka perusteella tämän tein, en tiedä oikeata reseptiä, mutta manu ainakin hyväksyi mallin. Tämä laitetaan siiman päähän 9.6, toiseen siimaan tulee Playerin Vallesmanni, mutta vain jos keli aurinkoinen.

Kommentit

Kommenttiplayer - 07.05.2007

Ensinnäkin, erinomainen kuva. Toiseksi, kovaan seuraan olisi Vallesmanni menossa.

Tämä Kivelän mallikappale taitaa olla minulla lainassa. Tiedoksi, että kyseistä perhoa on pureskeltu ja siinä on aavistus lohentuoksua. Tässä malliperhossa taitaa olla keltaista helmikanaa kurkussa, mutta kyllä minäkin tuon oravan kelpuutan.
Tämä perhosi on sidottu erittäin kalastavan näköisesti, pakkohan tuon on toimia. Kurkkuhäkilä ratkaisusta pidän erityisesti, pitkänä ja juuri sopivaan kohtaan sijoitetuilla tummilla tyviosilla olet saanut oikein tasapainoisen lopputuloksen. (pitää siis sitoa karvahäkilälläkin näitä)


Kommenttiborsse - 07.05.2007

Kiitollisia oltaisiin jos joku tietää perhon nimen. Siinä mallikuvassa oli häkilänä keltainen helmikana, eli varmaan playerillä on sama perho katseltavana, ei vaan ollut sitä materiaalia, niin korvasin sen tällä oravalla. Perhossa on mielestäni alkukauden kaikki elementit. Kuparihela ja -kierre, punainen villa, oranssi ja kupari siivessä, korkealle ja hieman sameaan veteen, hopea kylmään veteen ja vihreä rantakoivujen vihreään väriin sopiva (toivottavasti lehdet ovat jo hiirenkorvilla). Sekä voimakkaat värikontrastit juuri alkukauteen.
Tästä saa elokuun perhon vaihtamalla tuon hopean kultaan ja lisäämällä keltaisen runkohäkilän ja ruohonvihreän kurkkuhäkilän.


Kommenttiplayer - 07.05.2007

No, kohta manu saa lainna perhon takaisin, sidoin siitä pari kappaletta mutta en laitanut niitä esille, kun en lupaa siihen tullut kysyneeksi. Mutta nythän se on esillä. Tässä malliperhossa on punaista kukkoa harvana keltaisen helmikanan takana ja alussiipenä ilmeisesti punaisa oravaa. Sidoin perhosta muuten keltahela ja -kierre version. Tosiaan, josko joku sille nimen tietää, täällä etelässäkin sitä kaivataan.


KommenttiJuho_K - 08.05.2007

Onpas komean näköinen perho. Väreissä kontrastia, mutta sointuvat yhteen hyvin. Pitää vissiin ostaa tuota mallardia kun se tuntuu sopivan kaikkiin lohiperhoihin niin hyvin. Täysin tuntematon malli minulle.


Kommenttiborsse - 08.05.2007

Toivottavasti tulee Juholle tutuksi, kun vaarisi kanssa lähdetään tätä uittamaan 9.6 Tenon Pahtavaaran maisemiin.


KommenttiJuho_K - 08.05.2007

Jahast, vai Pahtavaaraan, no enköhän silloin kuule jos vaarin kanssa olette menossa, että miten kävi. Jään jännityksellä odottamaan.


KommenttiLpg - 08.05.2007

Tässä perhossa on jotain maagista. hieno perho ja maukkaat värit.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?