Black Leech

Kommenttiperho mies - 03.05.2007

Ihan perus kamaa koskille mieluiten kesäiseen aikaan.

Kommentit

Kommenttijapu - 09.05.2007

Onpas hieno ja hvyin siodttu leech. Tämä on varmasti ottava perho.


Kommenttinessa125 - 09.05.2007

Mulle tuottaa ainakin päävaivaa toi häkiläkierre...


Kommenttisitoja 92 - 09.05.2007 (Muokattu 9.5, 14:38)

Samaa mieltä perho miehen kanssa. Tää sun perhos on tosi hienosti sidottu, ja varmasti saat kalaa.
Ite oon ainakin huomannu että yksinkertaiset perhot toimii kaikista parhaiten joella, ja miksei järvelläkin. Ei perhon tarvi olla kovin monimutkaisesti sidottu että sillä sais kalaa (oma mielipide) mutta ei tästä voi paljoa liitsi komistua :D


Kommenttijapu - 09.05.2007

Joo itse asiassa tämä ei ole kaikista helpoin perho, ja toiseksi se on ihan siitä kiinni, kuinka hyvin perho on sidottu, niinkuin perhomies tossa just sanoikin. Tämä on varmasti kalastava perho!


Kommenttimuti - 09.05.2007

Leech on helppo sitoa, mutta hyvännäköinen leech on vaikea sitoa. En henk. koht. leechejä perhoiksi luokittele, mutta kyllä itsekkin taidan nyt pari sitoa, on nimittäin hyvännäköinen leech.


KommenttiJamppa-liisa - 09.05.2007

Täytyy sanoa kyl etten ihmettele yhtään ettei tänne kovin moni Suomen huipuista laittele enää heidän loistavia perhojaan. Katsokaa hyvät ihmiset hieman kommenttejanne? Tuntuu jotenkin että tästä on tullut lasten hiekkalaatikko, juupas eipäs väittelyjä. Hohhoijaa... Vetää ihan sanattomaks. Eikä ole hirveesti edes innostusta laittaa tänne perhoja näytille koska oikeesti haluais RAKENTAVAA palautetta eikä niitä et jätkä ei osaa tehä edes leechiä tai eihän tuo sun perhos näytä edes salakalle jne


Kommenttimuti - 09.05.2007

Jamppa-liisa, tämähän on jo enemmän lohiperholaatikko kuin "vanha" perholaatikko.
20 samanlaista jock scottia jne.
Välillä tulee jotain valtavirrasta poikkeavaa, kuten juuri nämä leechit tai pintaperhot joita vielä jaksaa katsoa. Parilta käyttäjältä tietenkin katson perhot aina, aivan sama mikä perho on ;)


KommenttiMiika_ - 09.05.2007 (Muokattu 9.5, 21:55)

Samaa mieltä, minusta perhorasiaa pitäisi jollain tavalla uudistaa ja saada muitakin kuin lohiperhoja... Tottakai nuita lohiperhoja on mukava katsella ja tutkailla muitten sidoksia, mutta enemmän voisi olla muitakin perhoja. Tottakai lohiperhot ovat tietynlaisia näytteitä sidontataidoista tms., mutta kyllä niitä muitakin perhoja voisi tulla sivuille. Että aktiivista perhonsidontaa kaikki ja välillä pienempää koukkua kiinni penkkiin kuin se 2/0 lohirauta. Tottakai minä itse tykkään todella paljon katsella ja itsekkin sitoa nuita lohiperhoja ja katsoa huuli pyöreenä kun porukka kehittyy, mutta laittakaa muitakin perhoja välillä. Tässä minun mielipiteeni, mutta älkää ottako tätä millääntavalla loukkauksena tms.

Ja on nätti liitsi muuten... Kireitä!;)


Kommenttiperho mies - 10.05.2007

Kiitos kaikille kommenteista. Kierteen muuten kiersin samaan suuntaan kun häkilän, jolloin se ei tietenkään lukitse häkilää mitenkään.


KommenttiVille K. - 11.05.2007

Rasian peruskauraa. Tämä näyttää vielä hyvältä, mutta räikeät hälyvärileechit loukkaavat jotenkin makuani. Sameissa vesissä niillekin varmaan lienee käyttöä.

Omassa versiossani ei ole fläsää, vain hopeinen tai kultainen kuulta ja rungossa siihen sointuva kierre. Kierteen kierrän häkilän yli ristiin. Liitseistä kannan rasiassani lähinnä mustaa ja oliivia versiota, kuitenkin huomattavasti pienempinä kuin tässä esitetty (koot 10-14).


KommenttiJeppe15 - 11.05.2007

Juups, kommentti minultakin; olen samaa mieltä kuin edeltäjätkin, vähän vaihtelua juupas-eipäs kommentteihin... Reilusti vaan niitä omia pikkuperhoja kehiin, vaikka sitten niitä pintureita... mulla muutama täällä onkin, sidottu ihan jokivarressa, mutta todellisessa kalastustilanteessa toimiviksi testattuja.

Toi liitsi on tosi hyvän näköinen, ei mitään kommentoitavaa, teen liitsini samalla tavalla, mutta kierre vastapäivään!!! :)

Kireitä kaikille ja niitä "perusperhoja" kehiin kiitos!!!


KommenttiMeikäpoika - 09.05.2008

Hyvin sidottu ja todella toimiva iltahämärällä/yöllä jättitanelle ;D


KommenttiMinäkai - 16.07.2010

Mielestäni sama perho punaisella kuulalla toimii paremmin.Muuten hieno!!!


KommenttiSRM - 25.08.2013

Vielä kimalteet pois ja sitten on aiva periteinen leech, mutta eipä tuo pahaa tee perholle.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?