Auringonlasku

KommenttiMoilander - 06.05.2007

Toivottavasti saman nimistä perhoa kukaan ei ole vielä kehittänyt.

Kommentit

KommenttiMoilander - 10.05.2007 (Muokattu 10.5, 16:34)

Sattuipas nolo virhe nimessä :( Admin varmasti tekee tälle jotain. Mutta kommenttia saa silti antaa :)[Nimi korjattu - admin]

Kommenttiillu p - 10.05.2007

Siisti perho. Päässä persoonallista otetta.
Itse olisin laittanut kurkun pidempänä, mutta sehän on vain minun ongelma.


KommenttiJuho_K - 10.05.2007

Juuh, kurkkuun olisin minäkin laittanut lisää mittaa. Siipeen kanssa aavistus lisää mittaa jos perho on soutuun menossa, mutta muutoin onnistunut perho. Runko tosi hyvä, kierteet tasaiset. Komea kokonaisuus.


Kommenttiplayer - 11.05.2007

Kyllähän perhossa on ottiperhon elementit. Sidontajälkikin on oikein hyvä ja siisti.

Jotenkin vyö (vaiko vyöt?) ovat jopa liian siistitkin. Niin, onko huntujen ja oranssin rungon välissäkin vyö?

Siipi on sellainen mistä pidän, pituus riippuu mihin käyttöön perho menee. Pidempää ja ylemmäs siiven sivujen lähelle tulevaa häkilää keula kaipaa, siitähän jo illu ja Juho mainitsikin. Oranssi on mukavan näköinen vaihtoehto siihen oranssin rungon päälle ja sivuille. Rungon muoto sekä sen vahvuus on makuasia, ohuemmaksi sidottu versio kannattaa myös sitoa. Silkin tasaisuudesta voi olla mitä mieltä haluaa, tavoite on kyllä tasainen, vaikka kalastukseen parempi olisi epätasainen.

Kyllä, hyvinkin siistiä jälkeä koko perho.


Kommenttipotsi - 21.05.2007

Älä pahastu mutta minä olen kehittänyt auringon lasku ja -nousu perhot mutta ei se minua haittaa. tuolla on auringonlasku: http://perhorasia.fi/Fly/Fly.thtml?flyID=13285#comments

No itse perhoon... Perhon olet sitonut loistavan hienoksi oikein häikäisee... Kurkusta olisin tehnyt ehkä vähän tuuheamman, mutta tämä lienee maku asia.

Hieno perho Auringonlaskuksi hienompi kuin tuo minun joskus kehittelemä söherrys. Tuommosia kehtaa jo muillekkin näytellä. :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?