Capercaillie & Sparkle Red

KommenttiHylder - 08.05.2007

Lasikuituinnostus näkyy siirtyvän myös perhoihin. Tarkoituksena oli alunperin vääntää klassisia uppoperhoja tunnetun reseptin mukaan, mutta tavin puuttuminen materiaaleista sekoitti hieman.

Muunnoksien perusteella syntyi verenpunarunkoinen metsosiipinen uppoperho. Todennäköisesti ainakin samankaltainen perho on jossain aiemmin keksitty, joten kehittäjä ja alkuperämaa jäävät tyhjiksi. Nimi on väännetty materiaalien pohjalta suoraan Lontoon kielestä.

Päästä tuli isohko, tosin tuollaiset päät miellyttävät ainakin minun silmääni.

Kommentit

Kommenttikorpikalle - 13.05.2007

Miellyttää pää minuakin, sillä se on siisti ja silti sopusuhtainen perhoon nähden. Perho todella hieno ja siististi sidottu. Itse en kalastuksessa näitä osaa käyttää, mutta toivon että toimii. :)


KommenttiHylder - 13.05.2007

Lähettämisen jälkeen huomasin, että väsäämäni perho oli muuttunut melko lähelle Mallard and Claret -perhoa. Lähtökohtani oli Teal, Blue and Silver.


KommenttiJeppe15 - 13.05.2007

Jeps, ihan nätti perho, tosin toivomus olisi että josko seuraavaan laitat sulkaparista!!! siiven, työläs on joo, mutta vielä hienompi... ei muuta kommentoitavaa. Klassikot toimii varmasti matalammalla vedellä, itse ainakin kalastelen klassikkouppoperhoilla mieluiten heti tulvien mentyä.


KommenttiHylder - 14.05.2007

Mikäli ymmärsin toivomuksen oikein, on perho sidottu jo sillä tavalla. Siipi koostuu kahdesta palasta, palat ovat symmetrisiä toisiinsa nähden. Palat luontaisesti molemmin puolin perhoa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?