Punavioletti

KommenttiHanzzi - 09.05.2007

Milloin ja minkälaiseen tilanteeseen arvoisat Tenon tuntijat käyttäs tämän sävyistä perhoa?

Kommentit

Kommenttiborsse - 21.05.2007

Heinäkuu, veden lämpö alle 15 astetta ja normaali vesikorkeus. Tummalla kelillä, eli pilvisellä ja sadekelillä perhon väriä tummennetaan, mutta se ei saa olla umpimusta. Nämä värit on juuri paikallaan silloin, myöskin voit kokeilla yökalastukseen pilviseen yöhön. Muuten asiallisesti sidottu perho, mutta kun sidot tuon häkilän kaulushäkiläksi, niin häkilän siikasten pitäisi olla samansuuntaisia kuin siiven.


KommenttiPäde-Veikko - 21.05.2007

Tämmöiset sävyt sopivat myös pilvisen / sumuisen keskiyön meritaimenhommiin Kiiminkijoella.


KommenttiSako - 21.05.2007

Toi vois toimia Kuusingillakin alku kesästä ja miksei myöhemminkin.


KommenttiJuiCe - 21.05.2007

Tenon tuntija en ole, mutta voisin kuvitella kyseisen perhon soveltuvan ainakin tilanteisiin, kun korkealla ollut vesi on lähtenyt hienoiseen laskuun ja vesi on pikkuhiljaa kirkastunut. Heinäkuu, ilta-yö-aamu?? Ehkä elokuulle vaihtaisin kierteen kullaksi tai kupariksi..?


KommenttiHanzzi - 22.05.2007

Täällähän on tullu vinkkejä, hyvä niin. Kohta nähdään pitävätkö paikkansa. Ite mietin kans, että passaisko elokuun kojamoille, kun vaapuissakin on hieman samoja sävyjä, tosin punainen on vieläkin hillitympi ja hopea täytys vaihtaa.
Tuon häkilän sidoin ihan kokeilumielessä pystymmäksi. Tosin olen huomannu, että ainaki tuo kiinalainen halpiskukko taipuu kalastuskäytössä sopivaan asentoon, vaikka sen sitoiski pystyksi.
Kalastelen heittämällä kohtuullisessa virrassa...


Kommenttiborsse - 22.05.2007

Elokuulle kullalla tai kuparilla, mutta älä unohda silmiä silloin.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?