Kuoriutuva Ephemera

Kommenttitimppah - 17.05.2007

Pienen pähkäilyn jälkeen tuli tämmöinen kuoriutuvaa suursurviaista jäljiteelevä sidos.

Kommentit

Kommenttisoininen - 23.05.2007

timppah: Tämä on aiva uskomaton :)! Kyllä kelpaa kalastella. Kauanko tappelit tän kans ?


Kommenttitimppah - 23.05.2007

Kiitos.
Tämä oli suhteellisen nopea sitoa, tuskin kovin paljon valehtelen jos sanon että semmoset puolisen tuntia?

Muistaakseni jonkun jutun mukaan Hans van Klinken on sanonut että isohko vaaleanruskeankeltainen klinkhamer toimii hyvin suursurviaisen hätsinkien aikaan. Tässä hain hieman realistisempaa versiota kyseiselle perholle, perusideana siis juuri klinkhamer.


KommenttiOdiN - 23.05.2007

Tämä on jälleen kerran aivan loistavan olonen perho sulta timppah! Hienosti keksitty nuo jalat ja kidukset:) Jos olisin oikein iso taimen tai harjus, niin kyllä ottaisin tuon niinku tyhjää vain, heh...


Kommentti[Titti] - 23.05.2007

timppah, 3 tuntia, 8 minuuttia sitten.
Muistaakseni jonkun jutun mukaan Hans van Klinken on sanonut että isohko vaaleanruskeankeltainen klinkhamer toimii hyvin suursurviaisen hätsinkien aikaan. :D Jatkahhan sitomista niin mullekkin riittä äimisteltävää :O ;)


Pitää paikkansa ;)

Perhosta sen verran että näitä sinun luomuksiasi kyllä aina oikein odottaa kun täällä perhorasiassa vierailen... Jatkahhan perhojen lisäyksiä vaan samaan tahtiin niin saadaan äimistellä näitä sinun perhojasi :O ;)


Kommenttitimppah - 23.05.2007

Paljon kiitoksia.

Omiin nimiini nuita jalkojen ja kiduksien tekniikkaa en voi ottaa, nuo jalat olen nimittäin bongannut Ulf Hagströmiltä ja tuota kidustekniikkaa muistaakseni Aarne_k käytti omassa ephemera vulgata nymphissään.

Mukava kuulla että näitä minun perhoja joku jopa oikein odottaa :D Lisää meikän perhoja voi tutkia mm. The Art Of Fly Tying foorumilta (realistisia pääasiassa. www.taoft.fi)


Kommenttinimetön - 23.05.2007

Loistavia sidoksia nuo timppahin perhot!
Tekisit vain hiukan helpompia niin tällänen tavallinenkin pulliainen onnistuisi tekemään samanlaisia ;)


Kommenttisoininen - 24.05.2007

Muuten timppah: Onko sulla järjestelmäkamera kun kuvat on aiva huippuluokkaa? Mä en omista, kuin tuollaasen HP Photosmart R827 ja en saa sillä mitään aikaan ? Onko paska kamera vai onko vika kuvaajas. 7.2mpx siinä o tarkkuus.. Kyllä klinkki on jo valmiina mukavaa katseltavaa, mutta tämä on jo uskomaton. Pakko sanoa se vielä kerran :: ))


Kommenttisoininen - 24.05.2007

Seuraava perhokoitoksesi voisi olla tämä. Näen noita kala-apajillani 24/7 ja toivoisin, että teet siitä oman näkemyksen jonka innoittamana voisin sitoa siitä sellaisen kuin omat rahkeet riittää.. Ainakin tuolta ne ötökät näyttää ;]]


Kommenttitimppah - 24.05.2007

Terve

Oma kamera on fujin finepix s6500 joka ei ole järjestelmäkamera, mutta tavallista pokkaria kuitenkin hieman laadukkaampi. Makrokuvauksessa olennaista ei ole tuo kennon pikselimäärä vaan kameran objektiivi ja tarkennusetäisyys. Tässä fujissa supermakrolla pienin tarkennusetäisyys on 1cm. Tuossa sinun hp:ssa tietojen mukaan makrolla pienin polttoväli on 10cm eli periaatteessa kuvista pitäisi tulla hyviä kun valaistus on kohdallaa, kameran valkotasapaino on kohdalla ja kamera on perhosta n.10cm päässä.

Ja tuolle limnephilidaelle taitaa rasiasta löytyä jäljitelmä, jospa sen tässä kohtapuolin lisäisin tännekin.


Kommenttisoininen - 24.05.2007

Toksia vaan vinkeistä. Koitan saada aikaa parannuksen kuvissani.


Limnephiä odotellessa ...

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?