Aurinkosade

1/0 heittoversio

Kommenttiplayer - 23.05.2007

Kahvitellessa katseltiin Manun kanssa sitomiani perhoja. Eräästä Manu kysyi: Mille kelille?
Metsään menin kun vastasin aurinkoiselle, niin sen olin ajatellut sitoessani toimivan. Manu vastasi että sadeilmoille.

Laitoin perhoon Manun ehdottaman lisäyksen, kainostelematta keskelle perhoa, sinivihertävä häkilä. Rustasin muutakin pientä muutosta, mutta periaatteessa tämä on hyvin lähellä prototyyppiperhoa.

Siksi laitoinkin kehittäjiksi meidät molemmat ja suositukset sitoa siimanpäähän:

Aurinkoon sekä Sateeeseen jokeriksi.

Siitä siis tuli perholle nimi.

Kommentit

KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 27.05.2007

Herrat ovat taas kehitelleet ottiperhoja,hyvä niin.Kahden kokeneen kalamiehen ajatukset samassa perhossa,pakkohan tuon on toimia.Hyvää sidontaa!


Kommenttiborsse - 27.05.2007

Yrittämättä mitenkään tunkeutua tämän toisen kehittäjän ajatusmaailmaan, ei voi kuitenkaan välttää ajatusta että kehittäjällä on sielujen silmissä siintänyt kuva eräästä hyväksi havaitusta puukalasta, (siniselkäinen nilsu), kun on tämän sinisen lisän tähän perhoon pyytänyt ja aurinkoiseen ilmaan sitä tarjoaa.
Itse tunkisin tämän perhon siimanpäähän silloin, kun aurinko paistelee kumpupilvien välistä aamulla. Tämän kanssa kun erehtyy Kuusiniemen kärkeen ottimontulle sellaisella ilmalla, niin voi toisella kädellä jo pidellä vavasta kiinni, sillä sen verran varman oloiselta perho näyttää.
Päättelisin että tämänkaltaiselle perholle pohjan on oltava kirkas kivipohja ja veden pitää olla kylmää alle 15 astetta ja kirkasta ja normaali korkeudella.


KommenttiJuho_K - 27.05.2007

Onpas komea perho, villit värit ja sidontahan on jo totuttua laatua. Erittäin kiva ja omaperäinen.


KommenttiPäde-Veikko - 27.05.2007

Hieno on.


Kommenttisiian kalastaja - 27.05.2007

Tää on hyvännäkönen!


Kommenttiplayer - 27.05.2007

Kiitosta vaan, parannettavaahan noihinkin vielä jäi...
Saa nähdä onko tämä Manullekin mieleinen. Sattui Manun antamissa häkilätarpeissa olemaan mukavan sävyistä sinistä tuohon runkohäkilään. Heittoversiossa näkyy selvemmin vihreä joutsen, joka on otettu sulan alosasta, sikaset siellä on latvastaan untuvaisempaa, joten sekin saattaa olla sopiva soutuun.


Kommentti-manu- - 28.05.2007

(täältä ihan vaan ujosti) On hyvä ja kaunis, kannattaa kopioida. Kiitos,tykkään.


Kommentti[Titti] - 28.05.2007

Voi herran isä player mikä perho! Tämä perho iski suoraan sieluun on nimittäin semmoinen perho jolla on pakko saada kalastaa ja saada se LOHI... Kiitos tästä perhosta! :)


Kommenttiplayer - 28.05.2007 (Muokattu 28.5, 22:52)

... jaha, siis oli Manulle mieleinen, kopiot tulee postissa soutuperhoiksi sidottuna. Kiitosta vaan. (niin tietysti borsselle kans)
Titti, on ehkä väärin antaa nimi perholle joka ei ole virtaavaa vettä vielä maistanut, mutta milläs muuten erotan noita omiani kun niitä on kymmeniä erilaisia. Tarkoitan että perho on kaunis kuvana, mutta lohet päättää onko siitä mihikään, pohjoisessa lienee tämänkin perhon paras paikka uida. Kiitos ylistävästä kommentistasi.


Kommenttiplayer - 01.06.2007

Koskapa tämä poistui näyttämöltä... kiitos vielä kerran perhojen saamasta huomiosta. Toki palautetta voi vieläkin antaa.


Kommenttijonttu-morri - 10.06.2007

Todella hyvin onnistunut perho!


Kommenttiplayer - 09.08.2007

Kokeilin alakuvan soutuperhoa Kymijoen Korkeakosken soutualueella 2.8, pienen painon avulla upotettuna. Ilmeisesti kotona oltiin koska lohitärppi tuli, kalan kiinnitys olikin huti. Virtaama veneen kohdalla oli kova, vaikka perho pyörähti sopivaan miedompaan virtaan. Muutenkin sateisen jakson jälkeen virtaama joessa oli kova ja vettä suhteellisen paljon.

Ilma oli harmaa pilvinen vaikkakin tärppihetkellä aurinko pilkisti hiukan pilviverhosta aamupäivällä. Muuten touhu olikin muutaman laskun jälkeen lopetettava, olkapää kipujen yltyessä.

Taitaa perhossa jotain olla, siten suosituksessa siimanpäähänkin. Kokeiluun siis harmailla ilmoilla päiväaikaan, jokerina aurinkoisille kelille.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?