Olive Nymph

Sivulta

KommenttiPeltopython - 14.06.2007

Päivänkorennon nymfiä karkeasti jäljittelevä perusnymfi.

Kommentit

Kommenttitimppah - 18.06.2007

Moro
Ompas makean näkoinen ja hienosti sidottu päikkärinymfi. Huomautettavaa ei oikeastaan ole muuta kuin että selkä, taikka siipiaihiot, saisi olla pitempi. Oikeilla nymfeillä ne siipiaihiot/selkä on vain hieman lyhyempi kuin takaruumis. Näitä kun sitoo eri väreissä ja koossa (10-18#) ja erilaisilla painotuksilla niin varmasti pystyy jäljittelemään lähes kaikki suomen vesissä esiintyvät päikkärit.

Timo


Kommenttisitoja 92 - 18.06.2007

Kyllä on komea nymfi. Niinkun timppah jo sanoikin niin kannattaa sitoa näitä eri väreissä. Tosi hyvää sidontajälkeä :D


KommenttiPeltopython - 19.06.2007

Kiitoksia positiivisista kommenteista! :) Kyllähän se niin on, niin kuin sanot, timppah, että oikeasti nymfeillä on pitemmät siipiaihiot. Painanpa kehitysehdotuksen mieleen ja kokeilen vähän "pitkäselkäisempiä" versioita. Tähän nymfiin olen ottanut vaikutteita Janne Nyblomin Kymö-nymfistä. Siinähän tuo siipiaihio on tuollainen vähän lyhyempi.


Kommenttiplayer - 19.06.2007

Lohiperhositojana en mittasuhteista osaa sanoa mitään, mutta kalastajana minusta tämä on oivallisen näköinen nymphi. Toivelistalle laittaisin tämän harmaana kuparikierteellä, eräänaisena yllätysvetona.


KommenttiPeltopython - 19.06.2007

Kiva että tykkäsit, player. Kokeilemisen arvoinen idea tuo harmaa/kupari. Siihen vois tuota selkäkilven Scud Backin väriäkin muuttaa. Tan-väri varmaan kävisi, kun laittaa tummempaa dubbingia alle...


KommenttiVille K. - 20.06.2007

Omia suosikkiperhojani ja perhorasian peruskauraa! Melkein kuin GRHE Nymph. Yksinkertainen ja tehokas kalastusperho. Itse sidon siipiaihion kultafasaanista tai vastaavasta sulasta ja hieman pitemmäksi kuin tässä.


Kommenttiredtag - 20.06.2007

Tere!
Hyvän näköinen perho ja varmasi toimiva. Mittasuhteista: 1/3 pyrstö, 1/3 runko, 1/3 thoraks/selkäkilpi. Näillä mittasuhteilla tulee hyvin tasapainoisen näköisiä nymfejä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?