Emergent

Kommenttijani_nokia - 20.07.2007

Perho varovaisille kaloille luki sillä sivustolla josta ohjeen löysin perho on hieman omituisen näköinen mutta toimii

Kommentit

Kommenttitimppah - 30.07.2007

Moro

Ompa todella mielenkiintoisen näköinen sidos.. Minkähänlaisessa asennossa perhon olisi tarkoitus kellua? Luulempa että perukkeen kärki on suhteellisen hankala saada uppoamaan siten että perho kelluisi häkilän varassa, takaruumis veden alla.

Timo


KommenttiWalastaja - 30.07.2007

Jos kalat on varovaisia on ottikin kaiken järjen mukaan varovainen. Mitenköhän siihen yhtälöön sopii tartuttaminen ja kiinni pysyminen, kun koukun kitakin näyttää olen häkilän peitossa.


KommenttiZorbas - 30.07.2007

Miun idea varastettu!

:)

Kohta kymmenen vuotta takaperin sidoin "käännettyjä klinkkejä" ja ihan hyvin kelluivat. Eli häkilän varassa ja perukkeen kärkikin upposi. Tarttumisvarmuudesta en juuri muista, mutta kyllä niillä joku kala tuli. En muista sitäkään, että miksi sellaisia sidoin..jostain vaan idea pätkähti.


Kommenttimorgancane - 31.07.2007

Juu! Zorbas on näemmä ollunna töissä USA:laisessa Mayfly enteprise ltd. firmassa joka -90 luvulla näyttävästi markkinoi näitä "nurinpäin" sidottuja perhoja. Tuotemerkkinä oli Waterwisp. Mainoksen mukaan oikein patentit ja kaikki.


KommenttiZorbas - 31.07.2007

Oho! No onneksi en käynyt myymään perhojani, jos on kerran patentit ja kaikki!
:)


Kommenttimorgancane - 31.07.2007

Niin eikä ideakaan olis ollu kovin uusi. Niiku pyörä uudestaan tai jotain. Nooh matkimalla se ihminen oppii parhaiten.


KommenttiZorbas - 31.07.2007

Eikä minun perhoista mihinkään myyntiin olisikkaan..on semmosia töheröitä, mutta idea tuli joka tapauksessa omasta päästä.


Kommenttiflybeam - 31.07.2007

Luulis et kalat ei tartu tuohon hyvi :O


Kommenttitimppah - 01.08.2007

Tuolla materiaalilla tusosa koukun kidassa ei ole mitään merkitystä kalan tarttumisen kans sillä nuo pehmeät materiaalit ei millään jaksa vastustaa kalan ottia. Eli siis höpöpuheita tuommoset että jos häkilää on koukun kidan edessä niin kala ei tartu. Suurempi merkitys on tuolla koukun asennolla ja sillä että miten se kala iskee tuohon koukkuun ja miten vastanykäisy tehdään.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?