Klinkhammer

Rasvaa siipeen ja kalalle.

KommenttiWalastaja - 05.08.2007

Juu tämmönen pläjäys. Toivottavasti tästä irtoaa jotain vinkkejä, etenkin harrastuksen alkutaipaleella oleville.

Kommentit

Kommentti[Titti] - 07.08.2007

Onko koukku Partidgen klinkki koukku? Näyttäis siltä :D

Perhosta sen verran että asiallista sidontaa! Itse en käytä tuota lakkaa saati pikaliimaa ollenkaan pintureissa, vaan pistän pitävät solmut nii kyllä niilläkin on kestänyt ;)


Kommenttijacksoni - 07.08.2007

Hyvät ja tarkat ohjeet. Näistä vaihe vaiheelta perhoista on varmasti apua aloitteleville sitojille ja myös muillekkin. Ja siististi sidottu perho :)


Kommenttijani_nokia - 07.08.2007

pakko sanoa että hieno on perho ja hyvät on ohjeet


KommenttiJuho_123 - 07.08.2007

Joo, ei voi muutakuin ihmetellä kuinka koreasti ja virheettömästi tämä klinkki on sidottu! Ja harjus tykkää.. ;)

-Juho-


KommenttiMNi - 07.08.2007

Ei kyllä ole tämän sidontaan mitään lisättävää, hieno sidos.

Siipimateriaalina kannattaa kokeilla myös lumikenkäjänistä. Itselläni se on tuntunut toimivan paremmin kuin polypropyleeni, koska se ei limaannu niin helposti.


KommenttiWalastaja - 07.08.2007

Jaahas, täytyypi varmaan hankkia lumikenkäjänistä, aletkin vielä päällä xD Partridgen klinkkikoukku on tosiaan tossa, kuten lähes kaikissa mun klinkeissä. Pikistä tulee sen takia laitettua tossa siiven pystyyn sitomisvaiheessa, koska ilman liimaa siipi saattaa ruveta pyörimään ympäri koukkua kalan tai parin jälkeen. HArjus tykkää, jotakuinki tasan vuosi sitten lapissa, juuri kyseessä olevalla rungon värillä tuli harjusta enemmän ku dynamiitillä :D


KommenttiHab - 09.08.2007

Loistava ohje. Tämän perusteella on kaltaiseni amatöörin helppo viimein lähteä kokeilemaan klinkin sitomista. Erityiskiitos laskuvarjohäkilän teon hyvästä dokumentoinnista, tuohon on vaikea löytää netistäkään hyviä ohjeita.


KommenttiFlySam - 09.08.2007

Ootko kokeillu dubata tota runkoa ylhäältä alaspäin, sais tehtyä kierteen pelkällä sidontalangalla. Säästyis siis siiman kiinnitys ja niinpäinpois.


KommenttiWalastaja - 09.08.2007

Hyvä jos pystyy edes jonkin verraan auttamaan. Sidontalanka kierteenä saattaa olla aika hutera ratkaisu, itse käytän yleensä 14/0 tai 12/0 lankoja ja niillä tehty kierre ei paljon kestä. Eihän tossa kiertee kiinnittämisessäkään montaa sekuntia mene ja ainaki omasta mielestä sidoksesta tulee pitkäikäisempi kunnon kierteellä.


KommenttiHarri_83 - 10.08.2007

Kannattaa käyttää mielikuvitusta rungon sitomisessa, kokeilla erilaisia/värisiä dubbingeja, harjata runko pörheäksi, laittaa tinseli-/silkkikierrettä. Hyvä perho monenlaisiin kalastustilanteisiin!

Todella hyvät kuvat ja ohjeet!


KommenttiFishman - 10.08.2007

Loistava sidos ja hyvät ohjeet. Näimä vaihe-vaiheelta perhot tosiaankin auttavat aloittelevaa sitojaa.


Kommenttiperhokingi - 11.08.2007

varmaan ihan toimiva perho


Kommenttilurjus - 26.03.2008

huh huh sitasin tollasen ekan mun sitoman laskuvarjo häkilän.meinas käydä sillei että nousee ylös pöin vaa häkiä:(


Kommenttimarkusa - 19.06.2008

Kiitos tämän vaihevaiheelta perhon tekijälle. Näistä todellakin on hyötyä aloittelijoille, kuten minulle. Tekasin tuon ohjeen mukaan tämän näköisen härpäkkeen. Siipi taitaa olla pahasti liian lyhyt?, kun ei löytynyt muuta materiaalia siihen kuin tupakan filtteri.


Kommenttipeltsi95 - 17.03.2009

Kyllä tuo on hyvän näkönen ja Hans van Klinken sanoo joka on kehittänyt perhon ,että takaruumiin pitäisi upota välittömästi ja jäädä kellumaan häkilän ja siiven varaan. Koukusta sen verran että sen voi tehdä myös itse taivuttamalla.


KommenttiMik@z - 17.03.2009

Tosi hyvä kuvasarja klinkin valmistukseen! Just äsken tein ekan klinkin, ja pientä ongelmaa oli päättelemisessä, mut muuten ihan klinkin näköinen :) Tein perhon Fulling Millin 12 koon super grubiin.. Pitää varmaan ensin harjoitella muutama kymppi koon koukkuihin.


KommenttiMinäkai - 17.04.2010

Komeen näkönen klinkki.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?