Mertsareille

Kommenttionnen onkija - 17.08.2007

Kommentit

Kommenttijulle92 - 04.09.2007

nätti putki:) pääsihän sekin tänne kun vain jaksoit odottaa??;)


Kommenttionnen onkija - 05.09.2007

Nimestä muuten varmaa selviääkin että meritaimenille suunnattu sidos.Tulvaveteen keväälle merikarvialle :D


Kommenttionnen onkija - 05.09.2007

Lisää kommenttia ois myös ihan kiva saada... :D olen alottanut putkiperho sidonta urani hiljattain, mitä mieltä olette niistä :) ?


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 06.09.2007

Muistuttaa kovasti perhokalastuslehdessä 1/1999 esiteltyä perhoguru Mikael Frödinin korkean veden perhoa nimeltä Flomflugan.Mutta sillähän ei ole mitään merkitystä,perhosi on siististi sidottu ja mittasuhteetkin kohdillaan.Itse ehkä sitoisin aavistuksen verran pidemmiksi nuo viidakkokukot mutta ne on taas kerran niitä maku-asioita.


Kommenttionnen onkija - 06.09.2007

Itseasiassa flomflugasta on otettu vaikuteitta tähän :)


Kommenttiplayer - 08.09.2007

Oikein hyvä putki sekä asiallisesti sidottu. Et ole tehnyt siitä liian tuuheaakaan ja se lisää perhon toimivuutta. Oranssi on aivan hyvä väri meritaimenelle.

Viidakkokukot tosiaan voisi olla putkiperhossa pidemmät, mutta jos on sitonut lohiperhoja koukulle ei moista ei edes sitoessa huomaakaan. Pitkät viidakkokukot putkessa on elävämmät ja koukkuperhossakin olisi hyvä sitoa ne irti siivestä. (tosin on perhoja joissa ne sidotaan kiinni runkoon tai siipeen)

Lisäisin perhoon sinisen vyön vaikka sellaisi ei yleensä putkiin sidota. Vyö voisi olla joko strutsia tai silkkiä ja se toimisi kalalle iskupisteenä.

Putkiperhoon kokeilun arvoista karvaa olisi vuohi. Tosin esimerkiksi tähän putkeen laittaisin vuohta pisimmiksi karvoiksi ja vuohen päälle vielä kettua lyhempänä pitämään siipeä koossa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?