Elokuun sininen

Kommenttiborsse - 27.08.2007

Toimi elokuun alkupäivinä kuin junan vessa. Ainoastaan suurille lohille. Harmi ettei löytynyt omasta eikä Juho K:n pakista.

Kommentit

KommenttiJuho_K - 07.09.2007

Pitkästä aikaa tulin katsomaan tänne rasiaan perhoja ja heti sattui tämmöinen mukava kommentoitava. Mukavan yksinkertainen ja pienillä yksityiskohdilla herkuteltu. Pyytävän näköinen, ensi vuonna toimivuus sitten nähdään.


Kommenttiplayer - 07.09.2007

Pitäpää kokeilla tätä omalla sidontatyylilläni. Tässä perhossa on sopivat sävyt vaikkapa Kymiläisten kiusaamiseen, josko vaikka olkapää olisi ensikaudella kunnossa.

Hyvät perusvärit yhdistetty keskenään ilman mitään kepulikonsteja. Sidonta onkin tuttua suotuperhoihin sopivaa tyyliä ja se on vieläpä monen soutajan toimesta testattu.


KommenttiPäde-Veikko - 09.09.2007

Olipa pitkästä aikaa lohiperho, joka sai sormet syyhyämään. Sidoin lohenkalastus-kaverilleni lahjaperhoksi. Vasikan jouduin korvaamaan pukinhännällä, kun ei riittänyt nautapenikassa pituus low waterin siipeen.


Kommenttiplayer - 09.09.2007

Kaunis perho on tuo Päde:nkin sitoma, oiva lahja hienolla pohjalla. Hyvän näköistä jälkeä tulee tällä borssen reseptillä. Hyvä perhoreseptihän innostaa muitakin sitä sitomaan

Olen sidoskellut noita wanhoja lohiperhoja siivestään hiukan enemmän levysiipisemmiksi, ovat papat aikoinaan hienoja reseptejä värkänneet.


Kommenttiborsse - 09.09.2007

Tänä kesänä näytti sininen olevan lohen mieleen. Manun myyntikojultakin loppuivat kaikki sinihäkiläiset, kun sana oli kiertänyt. Hyvänä yöperhona sitten oli voimakkaalla sinisellä poskella sidottu Sweep.
Juho, tämän toimivuus nähtiin jo kun pohjammaan kalastajat menivät tenolle heti sen jälkeen kun minä tulin pois ja saivat Vetsikosta isomuksia heille sitomallani mallilla.
Sidoin tämän erään valokuvan mukaan, jonka Juhon kanssa nähtiin tenonrannalla, oli ollut ensikertalaisella hirmuinen kala kiinni, mutta niin vaan vei kala voiton.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?