Lilla-Katkis

Lilla-Katkis sivulta

KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 12.09.2007

Lilla-Katkis on pienehkö jonkinasteinen katkaperho perhorasiaan vastapainoksi isoille 3/0 kokoa oleville General Practionereille joita ainakin minun rasiastani löytyy.Loppukesäksi ja syksyksi matalempiin ja lämpöisempiin vesiin.

Kommentit

Kommenttiflytyingman - 30.09.2007

Mutta eikös tuo ole melko vaikea saada uimaan oiken päin tuon kolmihaaran takia vai onko tarkoitus uida miten sattuu? on muuten todella hieno perho. :)


Kommenttiplayer - 01.10.2007

Paha mennä oikopäätä toteamaan miten päin näiden pitäisi uida, briteillä ilmeisesti nämä on kuitenkin toiminut jo aikoinaan ui ne suorassa tai ei. Keskusteluissa/Perhonsidonnassa on linkit klassikko-opuksiin, sieltä löytyy lisää reseptejä.

Kun katselee tätä perhoasi en voi välttyä tunteelta etteikö se toimisi. Punamustana sidoksena sen voisi olettaa toimivan harmaalla kelilä Kymillä (tihkua,sadetta jne). Pienellä muutoksella voisin jopa taata sille otteja Kymille, nimittäin takaosa rungosta punaista tinseliä.

Muuten pidän tästä sidoksestasi, näyttää kalastavalle sekä siihen tarkoitukseen hyvin sidotulle.


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 01.10.2007

Kävinpä testaamassa sidokseni uinnin ja totesin että lenkkisolmulla uitettuna perho ui ylösalaisin mutta kiinteällä ohjaavalla solmulla oikeinpäin,eli flytyingmanin kysymys oli aivan aiheellinen.Lisäksi perho vaatii näköjään ohuen perukkeen(0.30) uidakseen oikeinpäin.Ehkäpä seuraavaan Lilla-Katkikseen ilmaantuu jonkinlainen siipi noiden viidakkokukkojen väliin,tosin sitten perho muistuttaa jo aikalailla Ally`s Shrimpiä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?