Sininen Mar Lodge

KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 16.09.2007

Sininen muunnos tunnetusta perhosta nimeltä Mar Lodge.

Kommentit

Kommenttired killer - 19.09.2007

upeasti olet saanut värit sointumaan. onko perho vielä lakkauksesta märkä vai onko tuo pää todellakin noin siisti. Taitavaa.


Kommenttiplayer - 19.09.2007

Jo vain on hyvän näköinen. Tuo kai on oravan kärjet jotkat näkyy siiven päältä? Hieno yksityiskohta. Olet tähän perin yksinkertaiseen perhoon saanut aikaiseksi haastetta monelle sitolle. Pienen kokeilun arvoisen muutoksen siihen tarjoan, riikinkukon peitinhöyhen tuon musta palkin paikalle rungolla. Väriksi se tumman sinivihreä.

Hienoa sidontaa.


Kommenttionnen onkija - 19.09.2007

Mullistavaa jälkeä jätkä!Laitas pyrstöön vielä keltaista ja sinistä fluorofibreä :P :D !


Kommenttiborsse - 19.09.2007

Alkuperäinen Mar Lodge on siitä erikoinen perho että mitä isompi koukkukoko, sitä isompi kala. Kalastuksellisesti en tätä sinistä tunne, ilmeisesti joissakin olosuhteissa kalastava, kun sitä paljon tehdään ja sitä paljon uitetaan. Sininen on aina ollut sellainen kylmän kelin perho, mutta olen kuullut tällä saatavan heinäkuun helteilläkin.
Jos kokeilee tuota playerin vaihtoehtoa, niin silloinhan runko muuttuu sellaiseksi jota käytetään vihreän Mar Lodgen runkona.
Alkuperäinen Mar Lodge on myöskin sellainen jokakelin perho. Toiset pitävät sitä kirkkaan kelin perhona (itse kuulun tähän porukkaan), toiset taas sadekelin perhona ja jotkut aamusumun perhona.
Tällaisessa kuosissa olisin ainakin uittanut tätä aamuyön tunteina tuossa heinäkuun lopulla, koskapa silloin musta/sininen tuntui olevan hyvää valuuttaa, sellaiset sweep tyyliset värit.
Niin kuin player sanoi, perho vaikuttaa yksinkertaiselta sidonnallisesti, mutta antaa kyllä haastetta sitojille.
Siististi toteutettu tämä on. Jos jostain pitäisi sanoa, niin itse tykkään, kun alussiipi tehdään alussiiveksi siten että se myöskin näkyy alimmaisena ja lyhimpänä sivulta katsottuna, silloin siipi saa mukavan silhuetin ja se myötäilee tuota crestin kaarta, liekö sillä kalastuksellista arvoa, mutta ihmissilmälle mukavan näköinen.


Kommenttiplayer - 19.09.2007

Totta, peitinhöyhenen kiertämisessä ehjänä paikoileen on jonkin verran haastetta. Ratkaisin sen laittamalla kiertokohtaan tahmeaa lakkaa, hetken imeytyminen ja höyhenen kierto paikalleen. Höyhen muuten kannattaa kiinnittää latvastaan. Jos kiertosuunta on perästä kohti päätä ja kannattaa kiertokohta kartioida päätä kohti vahvenevaksi, tämä siksi että höyhenen nukka on latvassa pidempää.

Sidoin yhden sellaisen Manulle kokeiluun, mutta kestävyydestä en ole vielä saanut palautetta.

Vihertävänsinisen lisäksi löytyy sinimusta peitinhöyhen joka ei ole yhtä nukkainen, mutta todella hieno höyhen, vaikka perhon poskiin.


KommenttiAarne_k - 19.09.2007


Kommenttiplayer - 19.09.2007

Tuo Aarnen sitoma on minun mieleinen perho, hienosti sekin on sidottu, hyvä lisäys pistää linkki esille.


KommenttiAarne_k - 20.09.2007

Thanks, Mun usko siniseen Mar Lodgeen, ei enää horju. :) Se on todellinen ottiperho, mutta se kalojen ylös saanti on sitten ihan eri asiaa...


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 20.09.2007

Kiitosta vain!Perhon pää on lakattu kolmeen kertaan ja se on kuiva tuossa kuvassa.
Perhon siipikin on ilmeisesti sopusuhtainen,kun ei tullut mitään kommentointia siiven runsaudesta.Aiemmat siipeni ovat olleet hieman tuhdimpia.Ja ainahan sieltä tulee vinkkejä,ikäänkuin "mausteita",kunkin sitojan omien näkemysten mukaan.Näin sen pitää ollakin.
Todella hienoja nuo Aarnen perhot,niistä sain pari juttua omaan seuraavaan siniseen mar lodgeen.

ps.nuo ovat tosiaan oravan kärjet jotka näkyy siiven päällä


KommenttiAkkis69 - 21.09.2007

Hieno OTTIKONE!


KommenttiRamses - 18.04.2010

Hyvä (lohi)perho. Alkuperäistä pidetään yleisesti Ylä-Tenon perhona (mitä sillä nyt tarkoitetaankaan) ja tämä sininen toimii todistettavasti ainakin Näätämöjoella, todennäköisesti muissakin suhteellisen kirkasvetisissä pohjoisen löhivesissä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?