Perlodes Nymph

Kommenttijopeli - 22.09.2007

Heitetäänpäs tällainen kommenttien armoille.

Kommentit

Kommenttivekku - 04.10.2007

Tosikomea pörhö! Itse jos tollasen joskus väsäis tai sais tehtyy niin ei veteen päätyisi... Mihinkä koukkuun olet sitonut? Näyttää väkäsettömälle? Varmastihan tuohon kala ottaa...


Kommenttijopeli - 04.10.2007

Koukku on Fulling Millin Super Grub. Väkänen on puristettu poijes. Eihän tommosten perhojen hukkaamispelkoa pidä viljellä. Sitoo vaan lisää ;)


Kommenttimajere - 04.10.2007

Kyllä on aidonnäkönen nymfi! Kauankos menee tommosen sitomiseen? Ihan vaan sillä, että jos kaloille meinaa tarjota, niin kannattais löytyä useampi rasiasta. ei ne tommosten jälkeen enää mihinkään perus jäljitelmiin nappaa:D tuo koukun käyryys vaan vähän ihmetyttää, eikös kannattais sitoo semmoseen enemmän perusnymfikoukkuun? tai eipä sillä mitään väliä varmaan ole. kaunis on!


Kommenttijopeli - 04.10.2007

Aikaa kuluu semmonen puolesta tunnista eteenpäin. Riippuu minkälainen fiivis on. On mulla noita sidottuna myös suoriin koukkuihin. Ötököistä en tiedä paljoakaan, mutta semmonen mielikuva on, että joskus ne tommosissa asennoissakin saattas olla. Kiitos kommenteista!


Kommenttihartsa - 04.10.2007

Kylläpä nuo varsinkin ajeessa ui asennossa kun asennossa, elikä yrittää peräpäällään antaa vauhtia tai jotain sinnepäin, eli mun mielestä tommoseen käy varmaankin monenlainenkin koukku.
Haavatkaa potkuhaavilla ötököitä valkoselle kerttislautaselle niin valkenee.
Komee on örttimörttis, hyvää työtä.


Kommenttiplayer - 06.10.2007

Voi herranen aika sentäs. Näiden sitojilla vasta sidontataitoa löytyy.

Erinomaisen mukavan näköistä, luonnollista jälkeä sidonnassa, jos ottaa huomioon vielä että koukku taitaa olla pienikokoinen.

Niinhän se on että, kun mies tulee tiettyyn ikään, se lopettaa edes yrittämästä näin hienojen sidosten tekimistä ja siirtyy sitomaan lohiperhoja.

Jotta jää tilaa asiasta tietävillekin, tämä koskee tuota toistakin esillä olevaa sidostasi, hieno on sekin.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?