Raitapaita

Kommenttimata - 27.09.2007

Perho tehty jo muutama vuosi sitten. Siitä asti lojunut käyttämättömänä rasiassa kunnes se joutui tosi toimiin viikko sitten. Alunperin perho oli suunniteltu harjusta varten, mutta siihen iskikin pirteä taimen ja se näkyy perhon kunnossa.

Perhon mittasuhteet yms. eivät ole mitenkään sopusuhtaiset, siipi liian lyhyt ja kierrettä ehkä vähän liikaa, mutta toimi se kuitenkin.

Kommentit

KommenttiturboTinseli - 28.10.2007

melko epäselvä kuva. hyvin sidottu perho, ei voi muuta sanoa.


Kommenttijopeli - 28.10.2007

Tämmösistä mie tykkään.Ei tosiaan mittasuhteisiin puututa, mutta perhon värit on kyllä pirun hienot! Jos vaan raaskis ostaa närheä, niin näitä sitoisin. Kun ei noita höyheniä kauheesti näytä niissä olevan...Mutta kuten sanoin, hieno on perho.


KommenttiGlenButerol - 28.10.2007

nätti on perho, ja toden totta tuo närhi istuu tuohon kuin satula sialle...----jopeli, jos sulla on tuttuja mehtämiehiä ni kysäseppä niiltä josko sattuis olee autotallin nurkissa närhen siipipari jos toinenkin=)=)


Kommenttimörkö - 28.10.2007

Juu. Itselläkin on tämä kuvaus ongelma. Perhoistani tulee hyviä kun sidon ne mutta tarkkoja kuvia niistä en saa... taitaa olla minussa vika.

Minäkin kun satun olemaan näitä metsämiehiä. Ja kun asun täällä maalla niin tuolta takapihalta noita närhiä olen pamauttanut ja niistä perhoja vääntänyt.


Kommenttijopeli - 28.10.2007

On se närhen sulka vaan niin kaunis. Kyllä metästäjiä tunnen, mutta sitä en tiedä mahtavatko ruveta rauhoitettuja lintuja sentään ampumaan. Se on semmonen 50 egee per tipu, jolloin kaupasta ostaminen tulee kohtalaisen halvaks. ;)


KommenttiJuho_123 - 28.10.2007

Jaa, vai sininen uppis närhi siivellä? No tämmönenhän sen pitääkin olla tähän aikaan kun vedet kylmenee.. Miksei tuota voisi jokin tittikin kelpuuttaa, jos riittävästi antaisi uittoaikaa ja vaihtaisi kierteen hopeaiseen.. :)

Hieno perho, kuvaamiseen liittyvä linkki alla.
http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=16724.0

-Juho-


KommenttiGlenButerol - 29.10.2007

jopeli, totta puhut, mutta jos sattuis oleen nurkissaDD


Kommenttimata - 29.10.2007

Kiitoksia kommenteista. Kuvaamista on tosiaan harjoiteltava.
Sain tällä samaisella perholla muutama viikko sitten niitä harjuksiakin.
Ajattelin tehdä kyseisestä perhosta mittasuhteiltaan vähän paremman version kun onnistuin saamaan sitä närheä vähän lisää.


Kommenttihartsa - 29.10.2007

Tervehdys!
Löytäskö pojjaat tämmösestä linkistä apuja.

http://digikuva.yle.fi/kamerasimulaattori

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?