The Colours of Bright Water

KommenttiSalar - 01.10.2007

Kommentit

KommenttiYöperho - 05.10.2007 (Muokattu 5.10, 12:37)

Tää on kyl tosi hieno. Varmaan hienoin mitä mä tääl oon nähny. Etenki värit miellyttää. Tälläsii lisää!! Yleensä en jaksa kommentoida perhoja mut nyt oli pakko, ku on nii hieno.


KommenttiAake.S - 05.10.2007

huhhuh, onpas komea perho lissää näitä!!! :)


KommenttiJuho_123 - 05.10.2007

Hienoa jälkeä Joel!
Perhossa on erittäin hieno silhuetti ja siiven muoto on täydellinen tällaiseen stevens-tyylin perhoon. Kierre on hieno ja runko tasainen ja pyrstömateriaalikin on hyvä valinta! Silti hienommaksi tämän perhon tekee se, ettei siinä ole niitä ainaisia jungleja.. :)

-Juho-


KommenttiLEPPNE - 05.10.2007

Yksinkertainen on kaunista, tai sanotaanko, että kauneus viehättää katsojan silmää.
Hienoa nähdä tällaisiakin perhoja välillä, käyttääpi muuten nyt kirjastossa ja piiitkien koukkujen ostossa alan liikkeessä. Kiitokset innoituksesta, kiitti.


Kommenttiplayer - 05.10.2007 (Muokattu 5.10, 22:14)

Kyllä tämä kaveri sitoa osaa, mukavaa vaihtelua tälle foorumille.

Juho, miekkahöyhenet on kylläkin kalastuksellisesti huono valinta pyrstöön, ne kun lähtee sieltä heti tärpistä. Perhon kokonaisuuteen ulkonäöllisesti ne on kylläkin erinomainen valinta.

(tosin sidoin 100% varman Kymi-perhon miekkahöyhenillä, siis ne on sellaisia 1-2 kalan lohiperhoja jotka toimii heikommin höyhenten perkautumisen jälkeen)


KommenttiFancy^trout - 05.10.2007

Samaa mieltä Yöperhon kanssa. Aivan karvat nousi pystyyn, vaikka tullut paljonkin vakoiltua mestareiden perhoja. Virheetöntä työskentelyä. Kaikki osaset kyllä loksahteli paikoilleen tässä perhossa. Jatka samaan tahtiin! ;)

No jottei mene liikaa kehumiseksi pitää vähän antaa miinusta loistopäästä muuten, mutta omaan silmään paremmin kartioitu näyttää paremmalta.


KommenttiSalar - 07.10.2007

Morjens!!

Kiitokset kehuista...

Tämä on ehdottomasti paras sitomani Rangeley-tyylinen streameri. Suurimmat virheet on kurkussa sekä päässä kuten Fancy totesikin. Ensi kerralla sitten sidotaan pääkin hyväksi... ;)

Joel

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?