Fox Deceiver

Kommenttipikkujuso - 05.10.2007

Toimiva haukiperho. Oma enkkahauki tuolla perholla metsälammelta.

Kommentit

Kommenttiperho123 - 08.10.2007

nätti perho :D toimii varmasti:D noi kimalteet ja toi kettu on hyvin laitettu:D


Kommenttipikkujuso - 08.10.2007 (Muokattu 8.10, 15:42)

Kiitos kehuista! Kimalteet suosittelen lisäämään, sillä tuo kettu on itsessään aika "synkkää" materaalia. Kettu on 3 XL pitkää.


Kommenttipeltzi - 09.10.2007

Muuten kyllä todella hyvä idea, mutta kettu imee tuota vettä itseensä aika tavalla joka haittaa heitettävyyttä.
Toisaalta kuitenkin sopisi MD:n korvaajaksi aika hyvin. Elää luultavasti hyvin ja kestää paremmin kuin marabou.
Itse pitäydyn kuitenkin HD:ssä ja slinkysssä ihan mukavuus syistä.
Kaunis on perho kyllä muuten ja sidontajäljessäkään ei ole moittimista


Kommenttipikkujuso - 09.10.2007

Ei tuo kettu loppujen lopuksi ole kovin raskasta(hyvä sanoa kun kalastaa tyynessä #9 kamoilla). Perho elää todella hyvin ja perho on kuin uusi vielä 4 tärpin jälkeen. Itse en käytä Marabou Deceivereitä ollenkaan. Tuo kyllä uppoaa tarpeeksi ilman painotustakin.


KommenttiSoftaaja - 09.10.2007

Siis muuta ei voi sanoa kuin aika nätti. Taitaa tuo kettu vettä imiessään tulla vähän tönköksi vedessä verrattuna HD:hen, tai ainakin omien kokemuksien perusteella. Mutta hiano perho.


KommenttiNaurava kulkuri - 10.10.2007

Kettu voi materiaalina tuottaa monille yllätyksen.. Mikäli kettu on käsitelty ennen käyttöä riittävän hyvin (ylim.tyvikarvojen ja "pumpuleiden" poisto), niin se ei enää olekaan ihan raskaimmasta päästä. Itse tykkään käyttää kettua paljon eikä isommatkaan kettuperhot ole vielä liian raskailta tuntuneet vaihtoehtoisten, samaan koukkukokoon sidottujen perhojen rinnalla. Ketun käsittely saattaa tuntua "tuhlaukselta", mutta se kannattaa ehdottomasti tehdä kunnolla!!


Kommenttipikkujuso - 10.10.2007

Kiitos kommenteista! Niin kuin sanoin, kettu elää todella hyvin ja tuo on suunnilleen yhtä painava heittää kuin saman kokoinen HD. Kuten Naurava kulkuri sanoikin, ketusta pitää poistaa tyvivillat. Mutta sen tyvivillan voi käyttää perhon runkoon peittämään ketun kiinnityskohdat. Näin perhosta tulee punainen vaikka käyttäisi vähän vähemmänkin kettua. Ehdottomasti FD kuuluu haukirasiani ykköskalustoon!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?