Silver Grey (muunnos)

Kommenttiplayer - 06.10.2007

Mainitsin joskus Siler Grey:n siniharmaasta runkohäkilästä, no tässä on sellainen. Vieläkin parempi olisi grizze-häkilä hailakan siniharmaana. Siivessä korvikkeeksi trapeille on yhtälailla kallista Argus-fasaania. Sidoin aluksi rungon litteällä hopealla, mutta pinta oli liian sileä kalastusperhoon. Joten laitoin tilalle neljä hopeatinseliä. Vielä parempi vaihtoehto olisi pakotettu hopea.

Kommentit

Kommenttisoininen - 09.10.2007

Todella hieno perho! Runko tosiaan on passeli kalastusperhoon. Eipä näistä mitään puutu, paitsi vika! Kireitä siimoja sinulle!


KommenttiPentagramm - 09.10.2007

Yhdyn soinisen kommenttiin,miten saat tinselistä noin tasaisen ja ohuen, mitä tinseliä käytät, kuinka paksua ja leveää se on???


Kommenttiplayer - 09.10.2007

Kai, kiitoksia vaan... aina on parantelun varaa.

Pentagram, kiitoksia sinullekin. Tuo rungo tinseli on muoviversio, ohuttahan se toki on ja n 1 mm levyistä. Tinseli on hankittu 20 vuotta siten, vastaavan tapaista löytynee askartelutarvikeliikkeitä sekä joulukoristeista.

Koska tinseli on muovia, se kierretään tahmealle lakkapinnalle sekä lakataan päältä. Tinselikin tarvitsee tasaisen alustan, siis sidontalangalla pohjat mahdollisimman tasaiseksi. Kalastusperhon runko on aivan hyvä jos sen tekee tavallisesta litteästä tinselistä, kunhan kierrokset on osittain toistensa päällä. Eli sillä haetaan rikkonaista heijastuspintaa. Tyydyttikö vastaus?


KommenttiPentagramm - 09.10.2007

Kiitos kiitos vastauksesta, itellä tinselin kiertämisessä joskus etenkin muovisessa tinseli rupeaa paksunemaan oudosti niin että sen lopetus kohta on käytännössä niin että se ei ole ´koukun päällä. Vastaus tyydytti, kiitos!!!


KommenttiTheemu - 09.10.2007

Tässä on kyllä taas vaihteeksi playeriltä niin maukkaan näkonen sidos että kuola valuu pitkin näyttöä. Kyllä on sekä sidonnallinen että esteettinen puoli kunnossa. Lohi tekeekin sit seuraavan siirron.


Kommenttiplayer - 09.10.2007

Theemu, kiitos vaan, mutta kuivaa näyttö.

Sidoin tuon kokeillu mielellä lukemalla Tannatt:n reseptistä myös puolipisteet, eli siiven levyt on naittu paketeiksi puolipisteeseen asti. Tuossa on siis kaksi paria/puoli kaistoja, jollain tapaa kattolaskuisesti. Samalla tapaa olen tosin näitä aikaisemminkin naitellut, harvemmin vaan jälki on edes tyydyttävää. Parien raja näkyy siivessä vihreän yläpuolella.

Lipsahti jokseenkin sidontajälki erään edesmenneen perhogurun kädenjäljen puolelle, vaikken hänen opetuksesta koskaan päässyt nauttimaan.


Kommentti-jyke- - 12.10.2007

Todella komean Silver Greyn olet väsännyt, eipä tuohon muuta.

Nyt on muuten osoitteet näkyvissä, niin laitahan reseptit tulemaan.


KommenttiJuho_K - 13.10.2007

Upea klassikko.


Kommenttiplayer - 14.10.2007

Jyke, ok... tuunailen niitä töistä matkaan.
Kiitosta vaan kommenteista, myös Juholle

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?