Hässäkkä

Kommenttiirska123 - 15.10.2007

Kommentit

KommenttiAarne_k - 19.10.2007 (Muokattu 19.10, 15:45)

LOL.... Kaikenlaisia perhoja sitä näkee, kun vanhaksi elää. :D

Hässäkkää olen käyttänyt vain, Taimen, Harjuksen ja pullan pyynnissä. Perho toimii talvikaudella erittäin hyvin ja myös alkukesästä heti tulvien laskettua. Taimenperho se on, on se. ;)

Häkilä on hiukan hankala sidottava. Se olisi hiukan parempi, jos sen sitoisit pystyyn, tai vain hiukan takakenoon.

En minä tällä kertaa muuta keksi...

Edit: kuva ite sitomasta Häspäkistä.
http://perhorasia.fi/images/big_images/7172.jpg


KommenttiSako - 19.10.2007

Komeita on! Toimivat varmaan myös kuusamon suunnalla taimenelle. Onkos sulla muuten Aarne_k tossa mitään painotusta (kuulapään lisäksi)?


KommenttiSako - 19.10.2007

Mites siellä Kuusamon suunnalla saa tällä hetkellä kalastella? (Kuusingilla ilmeisesti rauhoitus sekä taimenelle että harrille, mutta entäs pikkupurot ja lammet jos sieltä nyt sellaisia löytyy.)


KommenttiAarne_k - 19.10.2007

Sako, Tämä on Irska:n perho, ei minun. :)

0,25 Lyijjylanka, jotain 6-7 kierrosta koukun "syvimpään" mutkaan.


KommenttiSako - 19.10.2007 (Muokattu 19.10, 18:27)

Siis tarkoitin tietenkin että molempien perhot ovat komeita. Jäi vain epäselväksi että oliko myös Aarne_k:lla tuossa lyijyä, mutta asia tuli selväksi. Itse jättäisin ehkä ilman lyijylankaa koska perhot uivat mieletäni virassa paremmin (elävämmin) pelkällä kuulapäällä kuin oikein raskaasti painoitetut, mutta nämä ovat tietenkin vain mielipiteitä.


KommenttiAarne_k - 19.10.2007

Sako, Ehdottomasti painoa. ;)

Painotuksen idea on, että perho ui takuuvarmasti koukunkita ylöspäin. (No, larvakoukku kääntyy ilman painoakin) Perholla kalastetaan kuten uppoperholla konsanaan, eli heitetään viistosti alavirtaan. Tarkemmin sanottuna hässäkkää heitetään "sinne tänne tekniikalla". :D Ja nyt kun perho ui kita ylöspäin, samalla kuvitellaan ettei se tarttuisi niin kovin herkästi kiviin, polkupyöriin, sianraatoihin ja muuhun pohjan mönjään.

No, tuosta löytyy ne wanhat Hässäkkä keskustelut. Pitäis hiukan päivittää, mutta menkööt. http://perhorasia.fi/Fly/Fly.thtml?flyID=6771 :D


KommenttiHarjustelija - 19.10.2007

Toimiva perho! Pari tanelia tuli tälle kesälle, juuri alkukesän korkeilla vesillä parhaimmillaan! ;) Ja ihan hyvin sidottu. Itellä ainakin menekkiä tulee sen verran ettei viitsi viimesen päälle niitä värkätä.. :D

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?