Valmet

KommenttiPentagramm - 19.10.2007

Perhot väritys ja nimi tulevat hyvästä perus haulikosta nimeltä Valmet, tälläinen juolahti mieleen kun katselin pyssyä ja muistelin moniko lintu on sen eteen matkansa päättänyt.

Kommentit

KommenttiTheemu - 02.11.2007 (Muokattu 2.11, 07:32)

Nonni tulihan sunkin perhos tänne oikeen rasian puolelle. Tää on kyllä mielenkiintonen sidos varsinkin tuollasta zonker runkohäkilöintiä en oo ite nähny koskaan mutta ei se näytä hullummalta ollenkaan ja pää on oikein hyvän näkönen. Ite suoritin metästys kortin keväällä ja on kyllä maailman hienoin harrastus täytyy sanoa, lintujakin on muutama tullu. Kireitä.


KommenttiPentagramm - 02.11.2007

Kiitosta, kuva oli vain aika tökerönn näköinen, itellä mettästys kortti on ollu taskussa jo reilu 5 vuotta, kyllä se on hieno harrastus, tämän syksyn saalis oli varsin kohtuullinen, 11 teertä 1 metto ja 10 pyytä.
Kommenttia kehiin...
-Santtu


Kommenttijamulus - 02.11.2007

Tervehdys! Olenkin odottanut näitä perhoja missä kunnioitetaan suomalaista riistaa. Näistä saa hyviä ideoita omiin perhoihin miten kannattaa esim. tänä syksynä ammuttua koppeloa käyttää. Olisi kiva nähdä lisää perhoja miten kotimaisia höyheniä on käytetty hyväksi. Perho näyttää mielestäni hyvältä ja varsinkin tuo zonkerin käyttö alhaalla vaikuttaa mielenkiintoiselta. Saas nähdä saanko lisättyä tänne jossain vaiheessa oman "baikal" perhon :)


KommenttiPentagramm - 02.11.2007

Mukava kuulla että muutkin kunnioittavat suomalaisia perinteitä ja itse hankittuja matskuja, mielestäni metsästys ja perhokalastus ovat parhaita harrastuksia joita voi olla. Kuva hiukan vääristää perhon siipeä kun se on otettu teranssin päällä ;)...
Lissää jamulus se omasi niin nähhään mitä oot saanu aikaan.
-Santtu-


Kommenttijuhahujanen - 02.11.2007

Minä olen sitonut Nurmijoelle kevääksi perhoa, jossa siipi rakennetaan ketusta tuolla lailla, että koko koukunvarren matkalle tulee pieniä nippuja karvaa (zonkkeri). Saa elävän, mutta ei kovassakaan virrassa painu niin litteäksi kuin yhdessä kasassa sidottu siipi. Lisäilen sen aikanaan tänne...


Kommenttiplayer - 04.11.2007

Kuparinen rikki, onnittelut.

Hyvät väriyhdistelmät, erityisen hienoa että perhossa on suomalaiset materiaalit. Sieltähän niitä metsistä saa... kun löytyy Valmet. Epäilemättä taimen tulee erehtymään.

Aivan pienillä mittasuhde asioiden viilauksilla perhosi tulevat jatkossakin päivän perhoiksi. Eli kiinnitä huomio helan paikkaan, materiaali määrin sekä mitta suhteisiin.


KommenttiPentagramm - 04.11.2007

player: Kiitosta, tässä itse tuumin että tän siiven, siis koppelon vois kiinnittää vähän eri tavalla kuten "levyt" tulisivat koukun varren kanssa tasaan eli siis ne peittäisivät oravan kokonaan. Kiitos myös vinkeistä;)
-Santtu-

Ps. kertokaa minkälaisilla ilmoilla tämmönen vois toimii


KommenttiPentagramm - 05.11.2007

Laittakaahan lisää kommentteja...


KommenttiPäde-Veikko - 27.11.2007

March Brown tästä mieleen tulee.
Pilvisen, harmaan, sateisen perho.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?