Toveri

Kommenttiperhostelija93 - 20.10.2007

Kommentit

KommenttiJuho_K - 23.10.2007

Komea kokonaisuus. Siiven sitoisin pidemmäksi, muutoin oikein mukavan oloinen. Varmaan hyvä kesällä aurinkoiseen keliin, ei kuitenkaan kuumimpaan aikaan välttämättä.


Kommenttiplayer - 23.10.2007 (Muokattu 23.10, 20:29)

Kas... tässä taitaa olla perho jolle voi luvata tapahtumia Tenolla. Olet ilmeisesti kastellut perhon, mutta sidonta on oikein hyvää. Reseptistä päädyin siiheen että olet laittanut ottiperhon esille, 3/0 kokoisena haetaan suurta lohta siiman päähän. Jos manu tai borsse huomaa tämän saisi tälle sopivat kalastuskelitkin tarkemmin julki.

Hyvä perho.


Kommenttiborsse - 23.10.2007

Aamuiseen auringonpaisteeseen, kylmään ja kirkkaaseen veteen, sen jälkeen kun puut ovat saaneet vihreän sävytyksen, eli se tarkoittaa tenolla tuollaista juhannuksen alusviikon alkua ja siitä kuukausi eteenpäin. Tuon perän kuitenkin tekisin toisin, eli siinä pitäisi olla keltaista jotenkin ympättynä, joko keltainen perä, tai vihreä perä ja keltainen vyö, lisäksi olisit tuon runkohäkilän jatkeeksi laittanut tuon kurkun myöskin tuosta vihreästä kukosta. Kokeile tehdä tämänkaltaiset muutokset ja jos olet Tenolle menossa, niin kokeile molempia malleja sekä tätä, että tuota muutosmallia.

Itse en henkilökohtaisesti pidä näistä flashabou suikaleista tällaisissa perhoissa. Karvasiipisissä perhoissa ne ajavat mielestäni asiansa, kunhan se kimalteen väri on siivessä käytetyn karvan väristä. No ehkäpä se johtuu kohdallani kokemuksesta, tai sen puutteesta tällaisia "uusia tuulia" kohtaan.
Onkos tuo mallard kuitenkin mennyt väärin päin? Muutenhan jälki on siistiä.


Kommenttiplayer - 23.10.2007

Terve borsse, päädyin siiven kohdalla päätelmään että perho on kuvaushetkellä ollut märkä? Siksipä en muodolliseen puoleen puuttunut, mutta minusta kaverin perho näyttää lupaavalle, eiköhän pistetä nimimerkki mieleen, lupaavana sitojana?


Kommentti-jyke- - 24.10.2007

Todellakin ottiperhon näköinen, kannattaa tehdä tätä myös pienempiin kokoihin.

Sidontajälkikin erinomaisen hyvää.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?