Sir Richard (muunnos)

Kommenttiplayer - 21.10.2007

Vähemmän sidottu perho, mutta hyvä kalastusperho. Sidoin tämän kokeeksi, muunnoksen tästä tekee lähinnä siivessä käytetyt materiaalit. Enpä ole tätä koskaan siiman päässä kokeillut, mutta ehkäpä ensi kesänä.

Kommentit

KommenttiJuho_K - 23.10.2007

Komea. Sidonnallisesti ei yllä aivan parhaidesi tasolle. Mutta toimivalta kokonaisuudelta näyttäisi minun silmään. Sitä saapi jo kovasti naitella tuommoseen siipeen. Varmasti kelpo tavaraa siiman päähän.


Kommenttiplayer - 23.10.2007

Oikeassa olet, ei mikään hiottu perho, mutta ajaa varmaa hommansa siiman päässä. Naittamisessa ei tuossa ole kovinkaan kummoinen homma, väri- sekä kirjavatlegot pinoon ja paikoilleen. Tuo Argus tuntuu naittaanuvan vaikka suoraan koukun kylkeen. (sääli, kallista ja harvinaista, siksi se tulee vaihtumaan aikanaan hanheen)


Kommenttiborsse - 23.10.2007

Sweep korvike hieman kirkkampiin öihin tuonne heinäkuulle.


KommenttiJ-L - 23.10.2007

Aika kiva...siiven profiili näyttää tosi hyvältä(hieman slimmimpi)


Kommenttiplayer - 23.10.2007

Kiitokset borsse ja JL, perusperho levysiipisenä kalatukseen, kokeilin tuossa ensimmäisen kerran siivessä Argus-fasaania korvaamaan trapit. Siksipä koukku on TMC, peruslohikoukku, eikä perhoa muutenkaan ole näyttelyesineeksi sidottu.


KommenttiPalikka - 18.06.2009

Missä aiot tällä mahdollisesti kalastaa?Nimittäin Tenolla tällaiset "tuuheasiipiset" perhot eivät toimi yhtä hyvin kuin hieman ohuempisiipiset,perhossa pitäisi olla läpinäkyvä siipi.Mutta hieno perho kuitenkin!;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?