Haapalan ottikone

Kommenttiborsse - 26.10.2007

Perho on toiminut koko Tenon alueella, niin ala- kuin ylä-tenolla. Perhon esikuvana ovat olleet Garry ja Yellow Dog.

Kommentit

KommenttiTheemu - 05.11.2007

Tosi hyvän näkönen perho pitääpä sitästa itelle muutama tällänen heittoon. Tää pelittää varmaankin samallaisessa kelissä kun garry elikkäs kirkkaassa ja aurinkoisessa.


KommenttiPentagramm - 05.11.2007

Tosi asiallista sidontaa raju meininki näissä sun lohareissa.;) Näyttää siltä että toimii soudussa ja heittelemällä ihan miten vaan...
Onko jo testissä käyny?
mahtava sidos kertakaikkiaan!


KommenttiJuho_K - 05.11.2007 (Muokattu 5.11, 16:56)

Komea sidos. Mittasuhteet kohillaan, taas yksi kopioitava perho kesäksi. Eikös tämä perho ollut jokusia vuosia sitten hirmuvedossa??


Kommenttiplayer - 05.11.2007

Mielenkiintoiselta vaikuttaa, oikein hyvää sidontaa.
Pisti silmään pyrstössä olevat Tippet sikaset, maltilla laitettu määrä ja itse asiassa oikea oppinen sikasmäärä klassisenkin mittapuun mukaan.

Runko on malliltaan hyvä, samoin kurkku. Sikasia laittasin omassa siipeen lisää, mutta siinä on oma tottumus sekä kalastuspaikka/tapa määräävänä asiana. Tenolaiseen perhoon siipi onkin juuri sopiva.

Siis harkiten sidottu perho, ja varmasti toimiva sellainen.

Katselin muitakin borssen sitomia perhoja... kolmea postissa tullutta sidosta, ovat hienoja perhoja. Niin, olivat muuten parhaat sidonnallisesti mitä olen borsselta saanut.
Pitää oikein harkita raaskinko uittaa niitä.

(borsse,reseptikokoelma alkaa olemaan viimeistelyä vailla, jokunen resepti puuttuu ja sisällysluettelo kuntoon, sivuja on yli 150. Nimettömät tulee jatko-osana omana kokonaisuutena ja siellä voi olla todellisia helmiä joukossa, vanhoja tuntemattomia Blacker:eitä vaikkapa)


Kommenttiborsse - 05.11.2007

Vuosituhannen vaihteessa tämä oli kova sana. Sen jälkeen sitä on tullut vähemmän uitettua ehkäpä siksi että heinäkuun ilmat ovat olleet helteisiä monena kesänä ja viime kesä kun ei ollut helteinen, niin joki oli tulvassa melkein koko kesän.
Parhaimmillaan tämä on toiminut pilvisenä päivänä. 2001 kesällä todellinen ottikone.
Noita tippet siikasia on pyrstössä 4kpl (kaksi on mennyt tuonne crestin suojaan piiloon).

Kyllä ne playerille lähetetyt perhot on kalastukseen!


Kommenttiluonto-eno - 06.11.2007

Tämäpä on tehtävä omaan jemmaan myös.Minulla on muunnos Jock Scottista joka muistuttaa tosi paljon tätä.Siinä rungon takaosa on samaa keltaista kuin jatke ja siiven päällä muutama ohut helmiäislurex.Heittäen se toimi Alasärkillä toisinaan hyvästikin.Tämä kone saa ensi kaudella monta tilaisuutta päästä uintiretkelle.Mahtanee toimia pieninä sidoksina Utsjoessakin!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?