Carnegie

Kommenttiperhostelija93 - 12.11.2007

Tällane...
Pistäkäähän kommenttia.!!!

Kommentit

KommenttiPentagramm - 22.11.2007

Hyvä meininki perhossasi;) Eipä tuosta ossaa muuta sanoa ku on se verra nätti, tällä perholla veit sanat suustani... ;)

-Santtu-


Kommenttiplayer - 22.11.2007

Onnistunut perho. Vähemmän sidottu kalastustarkoitukseen mutta eipä sitäkään voi pois sulkea etteikö tämä siinäkin voi toimia. Eli kalastuskäyttöön ehkä jopa liiankin hienosti sidottu.

Jos aioit kehittää taitojasi kilpasidonnan puolelle, nämä on komentit sille alueelle.

Hela ja jatke oikeassa paikassa, jatkeessa voisi olla vähän kartiointia sekä silkin kanssa pientä tarkkuutta lisää.
Vöiden strutsit on aavistuksen turhan pitkäsikasta laatua, mutta siististi kierretty, kierrosten määrä on hiukan makuasiakin.
Rungon keltainen osa on liian pitkä, sininen jää lyhyeksi sekä pää siirtyy liian lähelle koukun silmää. Silkin olet saanut hyvin asiallisen näköisesti kierrettyä, kierteitä voisi olla kolme rungon molemmilla osilla.
Siiven latvat on hiukan liian pitkät, niistä tulee epätasainen vaikutelma. Naittaminen muuten on kunnossa. Sivujen naitos ei ole niin hyvä kuin siivessä, siinä on pientä asettelun varaa. Crest:it on hyvässä asennossa sekä pään lakkaus asiallinen.

Sitten niitä plussia, sidontajälkesi on hyvää sekä perholle olet saanut hienon hahmon. Odotan mielenkiinnolla mitä vielä tulet saamaan aikaiseksi, tämä perhon antaa viitteitä taitojen kehittymisestä. Pienellä viimeistelyllä perhosi ovat jo todella näyttäviä.

Sidontaan antaisin vinkin, laita perhon taakse sitoessa jokin tausta, vaaleaa perhoa sitoessa tumma ja tummaa sitoessa vaalea. Tausta helpottaa esimerkiksi valkoisen sidontalangan hahmottamista, kun tekee sillä esim jatkeelle kartiota. Vaaleaa taustaa vasten taasen erotat punaisen jatkesilkin paremmin.

Toinen vaikemmin hahmotettava asia on rungon osien mitoitus. Se kun menee itsellänikin pieleen. Kuitenkin takavyön jälkeen koukun puoliväli kaksiosaisessa rungossa ei olekaan vyön ja silmän puolivälissä vaan vähän taaempana. Mutta "mittanauhalla" paikat löytyy.


Kommenttiperhostelija93 - 22.11.2007

Playerille kiitos vinkeistä ne auttoivat!!!
Ja Santulle myös kiitos kommenteista.


KommenttiJuho_K - 22.11.2007

Komea perho. Player antoi hyvät vinkit joihin on helppo yhtyä. Siipi on tosi hyvä, mukavaa katseltavaa ja rungossa on eniten petrattavaa.


Kommenttihc_flyfisher - 22.11.2007

Uppistakeikkaa! Oho. Onpas komea klassikko. :D
Mieshän osaa sitoa! Tästä se lähtee...

------------------> H C


Kommenttiluonto-eno - 23.11.2007

Mitä hienoin perho,mutta jos pitää jotain natista,niin pää enemmän taakse.Mahtuu solmu paremmin,vaikka lenkillä itsekkin suurimman osan lohiperhoista uitan.Edellä oleviin kommentteihin ei lisättävää.Kaunis ja kalastavan tuntuinen peli ja joskus Juhannuksen aikaan tarjoilisin päivällä jos aurinkoinen kurkkisi...


Kommenttiperhostelija93 - 23.11.2007

Joo, kiitoksia kaikille kommentoijille!!!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?