Zonkkeri

KommenttiturboTinseli - 14.11.2007

Kommentit

Kommenttistupe10 - 21.11.2007

Noi on tosi toimivii pelejä.Mut mun mielest noit toimii tanelle je ja kirrellekkin:) se on vaan mun mielipide hyvin sidottu peli.


KommenttiturboTinseli - 21.11.2007

oon niin aloittelia et en tiiä mille kalalle toimii :D hauelle sidoin


Kommenttistupe10 - 21.11.2007

joo sille se ainakin kelpaa mut luulis lohikalojenkin innostuu ;)


KommenttiturboTinseli - 21.11.2007

mikshän nuita kommentteja on poistettu..? niitä oli 10 ku viimeks kävin kattoon...


Kommenttiluonto-eno - 22.11.2007

No jo on metkan nökönen!Tämmönen on tehtävä Tenollekin vaikka mustana tms.vaikkapa Sunray Shadowillw aisapariksi.Varmaankin erittäin eläväuintinen perho.Ihan varmasti saat kalaa etelänkin virroilta ja muista:meistä jokainen on joskus aloittanut lajin.Nyt vain lisää sitomaan.Eikös ole hienoa huomata,miten rajattomat mahdollisuudet sidonta antaa toteuttaa itseään ja kun taito karttuu,niin nälkä kasvaa tehdä aina uutta?!Jatka vain samaan malliin,kala tuomaroi tämänkin vielä.Itse tarjoilisin eniten ruskehtavissa tai kovinkin humuksen värjäämissä vesissä kirrelle ym,jalokaloille..haukia unohtamatta:)


Kommenttistupe10 - 22.11.2007

Nii miksköhän ne poisti viestejä?Varmaaan oli jotain turhii viestei liikaa en esaa sanoo kyl :)


KommenttiturboTinseli - 22.11.2007

joo mökkijoessa on ruskee vesi ja sinne oon sen sitonu ku siellä niitä luupäitä riittää :D


Kommenttipeltzi - 22.11.2007

Ihan jees bunny leechin olet vääntänyt, hiukan on vaan omasta mielestäni tuo pyrstö liian pitkä, voi tulla hutilyöntejä hivenen liikaa.


KommenttiturboTinseli - 22.11.2007

huomasin itekki sitte ku olin sitonu että tais pyrstöstä tulla turhan pitkä.. en sitte enää alkanu leikkomaan. yks perhonsidontaa pitempään harrastanu kaveri sano että tuo pyrstö kiertyy koukun mutkaan.. onko totta?


Kommenttiperho-poika - 22.11.2007

se voi kyllä joskus kiertyä siihen koukun mutkaan.. muuten kyllä hyvä perho ja voisi toimia hyvin vetoperhona taimenalle näin syksyllä kun laittaisi jonkun läpyskän toho eteen (en muista nimee) ;)


Kommenttiluonto-eno - 23.11.2007

Se läpyskä on "läkkärä".Pitkä pyrstö joskus kiepsahteleee koukun mutkaan,mutta voihan sen välillä tarkastaa.Tuossa koukku on varsin lyhytvartinen,joten tuskin siitä paljoa on riesaa muille kuin kaloille koska se pyrstö elää takuulla hyvin.Hauelta ei tarvitse odottaa hutitällejä,veikkaan koko perhon katoavan kitaan ja huonoimmassa tapauksessa lopullisesti,eli kunnon puruperuke tarpeen jos niitä jahtaat.Taimen ja kirrekin pamauttavat useimmiten pääpuolelle tai kylkeen.Muista,että myös kuha on mainio kohde,jos niitä mökkivirtaasi nousee...


KommenttiPäde-Veikko - 23.11.2007

Käytännön kalastus menee hankalaksi tuollaisella sidoksella, mutta tässäpä Oulanka 10 -taimenperhosta imitoitu taatusti pelaava sidos taimenille ja kirjolohille jokiolosuhteissa.
ks. myös: http://perhorasia.fi/Diary/ViewDiaryEntry.thtml?entryID=6934


KommenttiPentagramm - 23.11.2007

Päde: Voisitko laittaa reseptin kyseisestä pehosta ku on hyvin toiminu, vois kokeilla täällä kuhmon vesillä miten pelaaa..


Kommenttijapu - 24.11.2007

Tämän luulis olevan erittäin hyvä hauelle.

Se huono puoli tässä tietenkin on, että tuo pitkä zonker kiertyy helposti tuohon koukun ympärille.

Mutta tosi hyvin sidottu zonker!

japu


KommenttiPäde-Veikko - 24.11.2007 (Muokattu 24.11, 16:20)

Pentagramm: jos haluat reseptejä tämä mukaanlukien ja kuva-kuvalta vaiheittain, niin laita mulle postia. Löytyy sellainen CD-ROM että oksat pois !
Tässä turboTinselin perhossa ei sidontatekninesti paljon hankaluuksia ole, mutta periaatteessa jokainen sidos pitää tehdä jotakin käyttötarkoitusta varten. Joko se on soma muisto, tai oppiraha. Tosi perho on kalastuskelpoinen tai lahja.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?