White marabou mudler

kuivana

Kommenttiperhostelija93 - 16.11.2007

Yksi monista muunnoksista.
Kommenttia kiitos.

Kommentit

KommenttiGlenButerol - 05.12.2007

Onpa herKullisen näköinen mutleri kerta kaikkiaan. Pää on hienosti viimeistelty. Aloittelija ei löydä moitteen sijaa=)


Kommenttiluonto-eno - 05.12.2007

Kaikenlaisilla muunnoksilla tästäkin alkujaan Norellin perhosta saadaan kalaa,myös tällä,ei epäilystäkään.Muusta en inise,mutta nuo märkänä otetut kuvat eivät anna muuta kuvaa perhosta,kuin että ne ovat märkiä.Paljon enemmän kertoo,kun ne kuvataan joko yläkuvassa olevalla tavalla ja jos mahd.niin useammalta puolelta,tai vedessä(virtaavassa)jolloin ne oikeasti näkyvät sellaisena kuin kalakin ne näkee.Märkänä myttynähän ne eivät ui,joten alempi kuva on erittäin kaukana todellisuudesta.Kuitenkin tuolla saat takuuvarmasti kalaa,itse tosin jätän mudlerpäähän aina karvoja kaulukseksikin varsinkin niskaan.Makuasia on se eniten,mutta perhosi on mainio:).


KommenttiGlenButerol - 05.12.2007

Onko enolta tulossa mitää rasiaan, ois kiva nähä. Tulee ainakin asiantuntevaa kommenttia=)??


KommenttiOdiN - 05.12.2007 (Muokattu 5.12, 19:41)

Tässä kyseisessä perhossa kyllä mielestäni näkkyy aika hyvin tuo "niskan" puolela oleva kaulus... Ja mitä itte perhoon tullee, niin on kyllä harvinaisen herkullisen näkönen "riimeri". Ihme on kyllä, jos tuohon ei nappaa...


Kommenttiperhostelija93 - 05.12.2007

Joo, kyllä sen tarkoitus olisi päästä siiman päähän viimeistään ensi kesänä jospa se kala sieltä nappaisi. Ja kiitoksia kaikille kommentoijille!!!


Kommenttiluonto-eno - 05.12.2007

Laitan kyllä tännekin tavaraa arvioitavaksi,kunhan opin näitä nykyajan metkuja,eli kuvaaman ja laittamaan sen kuvan vielä tännekin yhtä hienona kuin muilla on:).Noihin Norellin mudlereihin muuten saa vielä elävämmän siiven,kun alimmaiseksi laittaa halutun väriset häkilät selät vastakkain.Pituus saa olla ainakin koukun mutkaan.Sitten marabouta päälle pieninä nippuina ensin sivuille ja sitten päälle.Esim.tuohon yllä olevaan kävisi alussiiveksi vaikka grizle.Ainakin itse olen sitä käyttänyt myös Black marabou mudlerissa.Se alussiipi on ehkä jonkun mielestä turhaa "hifistelyä" ja hienosäätöä,mutta itse en luota yhtä paljon perhoon jos se puuttuu.En vaikka muillakin kalaa saisi:).


Kommenttitimppah - 06.12.2007

Noniin, komea on perho. Sidontateknisesti ei juurikaan moitteen sijaa. Suosittelisin melkeimpä kokeilemaan syksyllä ihan pilkkopimeässä, harrit tykkää. Luonto-eno tuossa sanoikin tuon mitä olen monen perhon kohdalla ihmetellyt, eli että lähempänä tuo ylempi kuvakin on sitä miltä se perho näyttää sielä vedessä. Ainoa että värit näkyy oikeampana tuossa märässä.
Tuosta siivestä/kauluksesta senverta. Itse sidon black marabou muddlereihin hieman maraboutakin vielä pidemmän peurankarvan, pitämään sen maraboun kurissa siellä. Nyt kun se peurankarva piettää sen maraboun tiiviinä, tulee hyvä kalamainen silhuetti ja ne höytyvät ei leijaile. Ei se oikea kalakaan paljon "hulmua" siellä vedessä.
http://www.freewebs.com/timppah/bmm.jpg Tässä vielä kuva nuista omista BMM:stä


Kommenttibelmondo777 - 06.12.2007

Hienon näköinen M-muddleri. Itselläni samanlaiset ovat toimineet oikein hyvin myös kalan paikallistamisperhona. Varsinkin loppukaudesta, kun pintomiset ovat olleet vähissä, kalan paikallistamisessa WMM on ollut erittäin käytännöllinen. Talviperhona myös erittäin käypä peli.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?