Styrbjörn

KommenttiPentagramm - 22.11.2007

Tässä ois muokatta ja paranneltu versio aikaisemmasta sitomastani perhosta laittakaa kommenttia...

Kommentit

Kommenttiaki.tormanen - 01.12.2007

Hieman matalampi ja aavistuksen pidempi siipi näyttäisi ainakin paremmalta. Siivessä voisi olla myös enemmän tavaraa. Perhossa on hyvät värit. :)


KommenttiPentagramm - 01.12.2007

Kiitosta kommentista... joo siipi hiukan pystyssä, mutta asiat korjaantuu jatkossa...
Kyllä tänne lisää kommentteja ja parannus ehdotuksia mahtuu... ;)

Santtu


Kommenttijacksoni - 02.12.2007

hmm. kyllä tuo vaikuttaa ihan hyvältä. Tässä nyt vähän peesailen mutta tuo perho näyttäisi paremmalta jos tuossa siivessä olisi lisänä jotain vielä.Itsellä ei meinaa pysyä noi siivet kasassa vaikkakin tuosta samaisesta riista linnusta olen myös kokeillut. Mutta sulla on nätisti se siinä :)


Kommenttiplayer - 02.12.2007

Ajatusta tässä perhossa on, meritaimenelle se tosiaan saattaa olla hyvä perho. Pyrstön lisääminen teki perholle heti olemusmuutoksen.

Kaksi korjattavaa kohtaa tässä on.
Helan alle kannattaa ennen sen kiertämistä tehdä kartio, ja ennen jatkeen kiertämistä lakkaa lankakartio sekä anna sen kuivahtaa hetki.
Siiven kärjet, niitä olen katsellut monta kertaa, pyri saamaan ne muodoltaan viistoksi. Siinä kehitysrasiassa olleessa oli siipi kunnossa.

Muuten, aavistelen että siipeä on tarpeeksi eikä koppeloa tarvitse lisätä. Jos itse haluat siipeen jotain lisää koppelon alle voi laittaa vaikkapa kultafasaanin punaiset rintahöyhenet vastakkain tai sikasina. Silloin perhosi muistuttaa 1800- lukulaista ottipeliä. Kultafasaanin nahka on ihan hyvä hankinta ja siinä on moneen perhoon materiaalia (suhteellisen edullinen hankintakin).

Sellainen perussitominen on sinulla kunnossa, pientä hiomista sidontajälkeen kun pyrit samaan on sekin asia järjestyksessä. (enkä minä pääse kitisemään enempää)


KommenttiPentagramm - 02.12.2007

Kiitos playerille asiantuntevista vinkeistä, niitä on mukava saada jotta tietää mitä kannattaa harjoittaa lisää ja lisää...
Joo kartioitia yritin hiukan kokkeilla mutta eipä tuo näyttävä vielä onnistua.. Kiitos..

Jos joku kehtaa/haluaa kokeilla samanlaisen perhon tekemistä esim, Petri nii sitokaa ja paljastakaa se;)

Santtu


Kommenttiluonto-eno - 03.12.2007

Kyllä tämmösellä veitikalla voi saada kirjolohesta Atlantin kasvattiin mitä vain.Meritaimenista en ymmärrä mitään,mutta lohta voisi ajatella saatavan tällä alkukaudesta ja kierre kupariin tai kultaan vaihtaen lopummalla kautta.Sadekelillä ja ruskehtavassa vedessä olen onnistunut noilla väreillä,vaikka ne joskus meitä vanhan kaartin ukkoja puistattavatkin:).Kaikki tarpeellinen taas aiemmissa kommenteissa kerrottu.Jos levarin teko tuntuu hankalalta,niin kokeile alussiiveksi pientä nippua vaikka oravaa.Jos et halua sen näkyvän enemmälti,niin ihan lyhytkin pätkä auttaa kummasti kun asettelet sulan kaistaleita sitten paikoilleen.


KommenttiPentagramm - 03.12.2007

Kiitosta kommentoijille palautteesta.. Jos joku on menossa alaku kauvesta tenolle kokeilkaa kuten luonto-eno tuossa mainitsi...
Vielä kiinnostaisi nähä borssen kommentti perhosta, mutta katellaa innostuuko hän tätä vielä kommentoimaan...


Kommenttiplayer - 04.12.2007

Voi voi, ei minulla tuota koppeloa ole, enkä ilkee sinun kehittämää perhoa lähteä muokkaamaan omaan makuuni.

Niin, olen noita meritaimenia kiusannut oranssilla, siitä on aikaa sen verran etten muista muuta kuin pimeetä oli ja osa lähti siiman päästä tumpeloiden lamppu-ukkojen takia.

Tiedän tälle perholle Tammerkoskella takuu paikankin, eri asia kuinka sen sinne saa perhovehkeillä tarjolle. (Hämeensillan alle Tillikan puolelta, virta voi tulla vaikka voimalaitoksen kautta, ajankohta aamu sekä vähän aurinkoa esille). Mutta, kierre pitäisi olla silloin tuo Markun ehdottama kulta, koukku koko 1/0 tai pienempi.


KommenttiPentagramm - 05.12.2007

Kyllähä sää voet tätä vapaasti muokata oman tyyliseksi perhoksi, olisi vaen ilo nähä millase saat tehtyä...
Kokeilkaa muokata ja tuokaa esille!

Santtu

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?