Purple rain (työnimi)

Kommenttiillu p - 02.12.2007

Työnimenä Purple rain, mutta jos samanniminen on jo olemassa, poistettakoon nimi välittömästi.
Sadekelille tai sateen jälkeen olen tätä kaavaillut.

Kommentit

Kommenttiplayer - 08.12.2007

Ihan tosissaan, jätä tuo Crest siiven päältä pois, pääsee hyvän näköinen siipikin esille paremmin. Muuta moitittavaa kolleegan perhossa ole.
Lohen makua-asioista en sano mitään, mutta pystyn kyllä hahmottamaan tämän reilun kokoisen taimenen suupieleen. Kotikoskella hetki koittaisi heinäkuisena iltana, ukkosen siirtyessä syrjään kosken yltä. Sävyiltään sopii muuten Kymille, harmaille ilmoille heinäkuun loppu ja elokuun alkuosalle.

(Mutta, ota pois toi kamala Crest, laita vaikka sarvet sille päähän tai jotain...)


Kommenttiillu p - 08.12.2007

Otinkin seuraavasta versiostani crestin päältä pois, samoin lyhensin viidakkokukkoa.


KommenttiJuho_K - 08.12.2007

Varmasti aivan asiapeli sateelle ja pilviselle yleensäkin. Komea.


Kommenttiluonto-eno - 08.12.2007

On on!Nimitäin niin se on kuin olet kaavaillut käyttäväsi,toimii.Myrkynvihreäkin häkilä saattaisi saada lohen hermostumaan koiranilmalla.Noita viidakkokukkoja ei välttämättä tarvita kuin joskus elokuussa ja jos heität,niin tahtovat irtoilla.Eipä silti,on minullakin heittoperhoja,joihin ne laitan luottoa lisäämään koska alunperinkin antoivat sellaisina kalaa.Taika lähtee,jos niitä ei ole...Perhollesi annan täydet kymmenen tähteä:).


Kommenttiplayer - 08.12.2007

Hyvä että korjasit asian, viidakkokukot olisi voinut olla pitkänäkin. Tuohon kun laittaa takaosan dubbauksen alle metallipunaisen tinselin ja tietty tekee siihen dubbauksen vieläkin hennompana... siinä olisi takuupeli Kymille. (eikä ilmoja muuteta siitä harmaasta mihinkään, mutta lisätään kalastusaikaan yö) Laitetaanko nimeksi sitten The Purple Metal Rain?

Onko tuo koukku tosiaan 2 eikä 2/0, eipä silti Gamakatsu kestää. Tuo Markun ehdotus myrkynvihreästä häkilästä on hyvä, sellaista muuten saattaa löytyä vielä Spey Clave:stä.


Kommenttiillu p - 08.12.2007

Kyllä se kakkonen on. Hyvä nimiehdotus tuo "The Purple Metal Rain", mutta jotenkin se sotii alkuperäistä sävellystä vastaan.
Sanoisitko vielä tuosta crestistä harrastelijalle. Onko se liian räikeä tuossa päällä. Niin somasti kun se rimmaa pyrstön kanssa.


Kommenttiplayer - 08.12.2007 (Muokattu 8.12, 19:47)

Siivessä näyttää olevan Claret kaista, crest ei ole yleensä enään värjäyksen jälkeen siisti. Minusta perhon olemus ei crestiä kaipaa. Olen noilla cresteillä monta perhoa pilannut, yliarvostettu lisähärväke, toki jos sellainen reseptiin on kirjattu se sinne pitää sitoa. Lopetin niiden uittelut ja höyryttelytkin, menkööt sellaisena kuin ne päästä irti saa revittyä (ilman värjäksiä).

Pyrstö on muuten hyvä ja sinne tuo crest sopiikin.


Kommenttiillu p - 08.12.2007

Tämä selvä.


Kommenttiborsse - 08.12.2007

Ensisilmäyksellä pientä kuvaa katsoin ja ihmettelin harmaata sadekelin perhon häkilässä, mutta isosta kuvasta huomasin sen olevan viidakkokukon siikasia, saksi pois. Sitten keltaista siivessä sadekelin perhossa, saksi pois. Tummaa siihen pitää panna, siis mustaa joukkoon. Hyviä sadekelin värejä on musta, viinin punainen, puhdas violetti, tumman vihreä ja punainen, valkoinen, harmaa ja tietenkin tumman ruskea. Näitä kun sekoittelet keskenään niin sadekelin vehkeitä saat, mutta älä ikinä sinne keltaista sido, vaan tunge se runkoon mustan kanssa, jos sadekelille haluat ja silloin tummanpuhuva siipi.


Kommenttiolof - 01.08.2013

Miksei muka keltaista sadekelin perhoon? Iteppä olen ainakin saanut sateella keltaisella perholla. Ja se perho oli Jock Scott! Oli muuten erään tenon aboriginaalin tieto, että sateella laita Jock Scott ensin ja sitten vasta muut.

Minusta tueo punainen crest sopii hyvin perhoon. Sehän on vettyessään erittäin elävä materiaali. Ei kannata aina uskoa kaikkia mitä nuo wanhat jarrut jauhaa... :D :D

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?