Ylä-Tenon Karvasiipinen Herttua

KommenttiLEPPNE - 05.12.2007

Jorma Kauniskankaan perhosta " Ylä-Tenon Musta Herttua " saatu virike, Noh samaa ei ole kuin rungon materiaalit ja jaksotus, siksi eri nimellä.

Kommentit

KommenttiPentagramm - 09.12.2007

Nätti paketti...

Mitäs itse ja muut mieltä tuosta vyöstä? Runko ja siipi ohuehkoja / laihoja ja vyö tuhti... Siitä en sitten tiedä peittääkö noin tuhti vyö kokonaan helan ja jatkeen, vai miten... Entä uinnin suhteen? Jos siipi olisi tuhdinpi ja siihen lisäisi jotain mustaa / sinistä angel hairii nii vois toimia hyvin keväällä... Luulen että tämä on kesä / heinäkuun perho...
Mutta runko ja siipi ovat minun mieleen toisin kuin vyö... Pitänee kokeilla... ;)

Santtu


Kommentti-jyke- - 09.12.2007 (Muokattu 9.12, 21:35)

On kyllä pyytävän näköinen ja hienosti sidottu perho.
Hyvä.


Kommenttiplayer - 09.12.2007

Tavallaan Santtu olet oikeassa vyön suhteen, tuhtihan se on, mutta ei se taida peittää kokonaan jatketta, ei ainakaan helaa.

Jollain tapaa vyö mielyttää minua, sidon itsekin ne melkoisen tukeviksi. Jos nuo oranssit osat vaihtaa violettiin, tämäkin menee Kymillä kuin väärä raha Virolaisella kioskilla. Valkoiset osat siivessä rikkoo kokonaisuutta, mutta yhdessä mustan kanssa ne tuottaa harmaan vaikutelman.

Mutta ei muuteta mitään, ja kokeiluun Kymillä auringon laskun aikoihin kun tuota oranssia kuultaa veden pinnalle. (Tenosta en sanokaan mitään)

Jukalta jälleen hyvän näköistä jälkeä kalastuperhoon. Siipi voi vaikuttaa hennolle, mutta ei ole sitä. Punamustan tarpeeseen varmaankin toimiva vaihtoehto.


KommenttiPentagramm - 10.12.2007

Jeps.... Noo ei se nyt iha kokonaa peitä helaa ja perää mutta osan siitä, tuli vähä liioteltua tai käytettyä väärää sanaa... Omat mieltymykset ovat runko laihahko muttei liian laiha kuten myös siipi ja vyö.. Mutta täytynee vielä toistaa että hyvin vedät ja vieläpä hyviä kortteja... ;)

Ps. Sanoin että vois olla kesä heinäkuulle, mutta saa nähä korjaako borsse sitä vielä...

Santtu


Kommenttiolof - 10.12.2007

Vyö on ihan ok. Aika pikku juttu minusta koko perhossa. Pyrstö vois olla pidempi kun siipikin on soutuperhon malliin tehty pitkäksi. Muuten on aika ihan tasapainoinen sidos.


KommenttiLEPPNE - 10.12.2007

Oikeassa olet Olof, pyrstö on pikkuisen liian lyhyt, mutta olkoon ... Vyössä tuli ehkäpä innostuksissaan vedettyä pari kiekkaa liikaa, mutta ei se mikään törkeä ole ?? Rungon sidon tapani mukaan ohuehkoksi,olen nähnyt viimeaikoina mielestäni liiankin paksuja runkoja, mutta anti olla. Kiitokset kaikille kommenteista, vaikka kuinka pahaa kritiikkiä tulisi, siitä ei suinkaan pidä pahastua, vaan ottaa se ennemminkin oppina ...


KommenttiPentagramm - 10.12.2007

Ei se törkeä ole vaa kute itekki sanoit pari kolme kierrosta liikaa... Enkä minä sitä kritiikkiä sillä että mies masennetaan täysi vaan sillä mitä muut/joku mielestänsä haluaisi parantaa... Itse ainakin arvostan sitä että jos joku antaa semmosta kritiikkiä mistä todella oppii ja on hyötyä... Mutta runko on minun mielee kuten siipi... :D

Santtu


KommenttiLEPPNE - 10.12.2007

Kiitti Pentagramm, olet oikeassa, kritiikkiä tulee sietää ja sitä pitääkin olla, sitä vartenhan tämä sivusto varmaankin ainakin osaksi on. No, tulee seuraava perhoni tälle loppuvuodelle - Morottaja. Se on sidottu koittaen kopioida Erkki Vaalaman sitomaa perhoa samasta mallista - eikä ole todellakaan onnistunut ( siis se minun mallini )

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?