Opossumi simppu

KommenttiDnm_Dmn - 07.12.2007

Oma kokeilu opossumin karvarvaisesta simpusta.

Kommentit

KommenttiDnm_Dmn - 11.12.2007 (Muokattu 11.12, 17:15)

Pään tein mudler tyylillä. Otsaan sipaisin vähän lakkaa antamaan muotoa. Mustalla tussilla vielä epämääräisiä raitoja...

Tälle ois ens kaudeks Jaalan myllykoskelta jo monttu mietittynä.


Kommenttiperhostelija93 - 11.12.2007

Jooo-o, nätti on, luulis toimivan ainakin taimenelle!


KommenttiLampinen' - 11.12.2007 (Muokattu 11.12, 17:48)

Muuten aivan täydellinen mutta silmät väärällä puolella. Alapuolelle kiinnität silmät niin ei ui perho väärinpäin. Ja plussat vielä väkäsen puristamisesta lyttyyn! :)


Kommenttimarkusbo - 11.12.2007 (Muokattu 11.12, 18:13)

Vaan eikös nuo silmät olleet sattumoisin sellaisia tarrasilmiä, joissa ei pahemmin painoa ole, jotenka ne eivät vaikuta lainkaan siihen, miten päin perho ui?

Todella hieno simppu imitaatio. Perholle varmasti luvassa paljon tapahtumia.


KommenttiDnm_Dmn - 11.12.2007

Toivotaan toivotaan, niitä tapahtumia...

Ja silmät on kevyet: http://mistpool.com/product_info.php?cPath=24&products_id=269


Kommenttiharristelija - 11.12.2007

Perhosta en tohdi sanoa mitään, kritiikkiä ainakaan, sen verran hetken olen itse vasta sitonut. Hyvältä näyttää ja varmasti toimii.

Mutta noista silmistä
http://mistpool.com/product_info.php?cPath=24&products_id=473
Painoa perhoon ja kohtuu hyvä liimauspohja noille mulkosilmille.

Kommenttiperho mies - 11.12.2007

Perho on komea ja varmasti kalastava. Pään voi tehdä ihan ronskisti niinkin että kiinnittää karvan eteen ja jättää ylimääräiset eteen, koska vedessä opossumi huovuttuu.


Kommenttiplayer - 11.12.2007

Vaikka sidonkin nykyään pelkästään lohiperhoja on tämä kyllä todellinen makupala. Tuohon kun jollain konstilla saisi vielä tummia laikkuja olisi kulinaristinen herkku koossa. Mutta hieno perho näinkin sidottuna, taidonnäytehän tämä on.


KommenttiDnm_Dmn - 12.12.2007

Kiitoksia vaan kommenteista...

Perhomiehen pään tekotapa ei oikein auennut.

Tussilla teinkin tuohon epämääräisiä raitoja, mutta eivät kuvassa kovin hyvin näy.


KommenttiPäde-Veikko - 12.12.2007

Näppärän näköinen onki. Tuo pää muistuttaa enemmän puppelipäätä kuin muddleroitua päätä. Muddler-pää on mielestäni peurankarvaa käärittynä pääksi.


Kommenttiluonto-eno - 12.12.2007

Toistan sen mitä sanoin tästä jo aiemmin:Kerrankin perho on kuvattu niin,että taatusti selviää mitä sitoja on laittanut eri kohtiin koukkua.Erittäin hyvät kuvat erittäin hyvänäköisestä streamerista.Taitavaa työtä kaikin puolin.Jos jotain ehdottaisin,niin isot evät vaikka peltopyystä,mutta makuasia.Ahvenimitaatioita voisi tällä systeemillä tehdä myös.Nuo silmät tuskin perhon uintia haittaavat,jos olisivat palloketjua tai lyijyä,niin silloin ainakin itse laitan ne aavistuksen koukun varren alapuolelle.Toisaalta mistäs sitä tietää kuinka hyvin saisi selällään uivalla pelillä saalista,sellainenhan ainakin esittäisi vahingoittunutta pikkukalaa mainiosti ja niistähän kaikki petokalat kiinnostuvat.Tiimarista saa sellaisia vähän tyhmän näköisiä nuken silmiä,joiden sisällä heiluu "mustuainen".Ne ovat umpinaisia,eli kun ne laittaa pika-tai kaksikomponenttiliimalla päähän,niin taatusti ei perho kaadu.Liimaa on laitettava myös silmien päälle pariin kertaan,että pysyvät jopa peurankarvapäässä.Ne vipattavat kummasti,olen sanonut,että ne pälyilevät..heh.epäluuloisesti!Vaikka perhosta tulee monen mielestä noilla silmillä pöljän näköisiä,niin taimen ja kirjolohi ovat kuitenkin niitä suosineet ihan mukavasti.Perhosi on siis mielestäni kerrassaan mainio:)


Kommenttiperho mies - 12.12.2007

Kiinnität opossumin karvan silmän taakse ja jätät silmän yli jäävän karvan törröttämään siihen. Näyttää kyllä todella rumalta mutta kastelun jälkeen ei haittaa. En tiedä saitko vieläkään selvää, mutta näin se menee.


KommenttiDnm_Dmn - 12.12.2007

Juu musta kalajäljitelmä saa ollakkin vähän pöljän näköinen; taimen kattoo että toi epäsikiö ois paras syödä pois. Tässäkin lipsahti silmät kieroon.

Oisko noilla silmillä myös jotain vaikutusta ottiin? Petokalan ainakin luulisi tunnistavan helposti nuo silmät nopeastikkin liikkuvasta kohteesta.

Pää on tehty mudler -tekniikaalla. Eli leikkasin zonkerista reilun nipun karvaa, jonka asettelin tasaisesti koukun varrelle. Pari löysää lankalenkkiä ympäri ja kiristys. Vielä sormin työntelin karvoja tiiviimmäksi. Sama 2-3 kertaan uudestaan. Ja lopuksi muotoon leikkaus.

PS. Kuvista sen verran, että olen aivan noviisi tässä valokuuvaamisessa. En keksiny miten saisin vähemmillä kuvilla tuon profiilin esille niin piti ottaa mielikuvituksettomasti eri kanteilta...


Kommenttiperho mies - 12.12.2007

Minun täytyy kokeilla tuota muddlertekniikkaa opossumilla. Tosin itsellä on tuollaista karvaahttp://mistpool.com/product_info.php?cPath=22&products_id=448. Joko kala ottaa vielä hanakammin silmien kanssa tai pelästyy:)


Kommenttiplayer - 12.12.2007

Käytin noita Markun (luonto-eno) ehdottamia silmiä omassa tinselissä (reseptikin on tuolla minun perhoissa). Pakko todeta, todella vakuuttava lisä mihin tahansa silmiä kaipaavaan perhoon. Nyt käyttämäsi sopivat tosin perhon luonteeseen aivan mainiosti.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?