Kuparikalle

KommenttiTheemu - 14.12.2007

Yleensä ei ole tapana lisätä samaa perhoa 2 kertaa mutta nyt jäi sen verran ärsyttämään että meni kehitysrasian puolella (vissiin kuvan takia)että oli pakko. ;)

Kommentit

Kommenttiluonto-eno - 21.12.2007

Voisinpa sanoa ottavan oloiseksi loppukauden perhoksi Tenon maisemissa.Tässä on kaikki elementit n.s."varman päälle"tehty,eli riskejä ei ole otettu värimaailmassa ja koko riittää isommallekin lohelle.Hyvä,ettet ole laittanut kierrettä enempää,niin musta ja kupari eivät dominoi-vaan täydentävät toisiaan.Kiinteäkin solmu mahtuu..kaiken kaikkiaan oikein mukava ja hyvän näköinen perusperho.Jotenkin tuli mieleen,että tämän tyylin perhoja tulee lohimiehellä olla pakissaan kuten esim.hauen pyytäjällä "rohveessoreja".Vähän ontuvaa verrata näitä kahta touhua toisiinsa,mutta kullekin kalalajille on ne perinnemallit,joita on uitettava jos uutuudet eivät pelitä;).


Kommenttiborsse - 21.12.2007

Kyllä, kaikki elementit loppukauden, siis koko elokuun perhoksi. Pitkä näkyvä perä, saisi olla vieläkin pitempi. Kupari sopivassa määrässä. Viidakkokukko sivut ja hieman pitempi siipi. Varma kalastuspeli.

Tästä sitten pakin lisäykseen, punaisella pitkällä perällä, ohuella kuparikierteellä ja pitkällä mustalla siivellä ja vieläpä alasilmäiseen koukkuun sidottuna, niin ollaan todellisen ottiperhon kanssa liikkeellä, jos vielä satutaan ilta-aurinkoon.
Niin ja kokeile myöskin punaisella päällä!!!!


Kommenttiplayer - 22.12.2007

Minulle jäikin sidonta poliittinen osa.

Olet näköjään sitonut siiven pidentäen siipeä ylös päin, hyvä. Kun rungossakaan ei ole moitteen sijaa on ottipeli koossa. Siististi sidottu.

Tästä kannattaa tehdä rasiaan useampi kappale eri vahvuisilla siivillä. Kymille siipeen pitäisi lisätä paikalliset perusvärit violetti ja muutama vihreä sikanen.


Kommenttinaikhii - 25.05.2008

Hyvin sopii tuohon tuo tumma siipi. Pää jäänyt mukavasti palloksi. Hyvät värit ja hyvin sidottu.
Perhosi toimii varmasti. ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?