Klinkhamer

#8

Kommenttipikkujuso - 15.12.2007

Peruspinturi. Näitä rasiaan monessa koossa ja värissä.

Kommentit

Kommenttiluonto-eno - 18.12.2007

Tämäkin hyvin tehty perho kuuluu perhorasian pakollisiin.Itse teen vain huomattavasti ohuempi lankaisiin koukkuihin,mutta jos tämä silti kelluu pintakalvossa,niin kestääpähän kovaa käsittelyä.Kuvat ovat hyviä!Ei jää epäselväksi mitä olet halunnut kertoa.Tuli vain mieleen,että tuo kalan vinkkelistä otettu kuva olisi mielestäni vasta sitten realistinen,kun perho todella kelluisi vedessä.En tiedä,mikä tekniikka sellaiseen olisi paras;ehkä jossain lasiastiassa altapäin kuvattu tai vesitiiviillä kameralla...siinä olisi viisaammille haastetta.Totuushan on,että vaikka kuvakulma on alapuolelta otettu,niin pintakalvossa kala näkee uponneen takaruumiin ja hahmoa häkilän jättämistä painaumista pintaan.Jossain tunturipurojen kirkkaudessa sitten enemmänkin.Kalan tuloahan nämä kuvaushöpinät eivät estä,perhosi kalastaa taatusti:)!


Kommenttipikkujuso - 18.12.2007

Kiitos paljon kommentista! Jos ei kellu niin rasvaa siipeen. Klinkkien sarjasitominen päätty vähä aikaa sit.


KommenttiPentagramm - 18.12.2007

Noo nii saitha aikaa iha kelepå pelin-joka toimii... Saitpa tehtyä siitä vielä sellaisen että ei ole minulla rungosta sun muusta mitään valittamista... Hienoa jälkeä ja kehitystä... ;)

Santtu


Kommenttilurjus - 30.03.2008

onko kukaan sitonu tota siipee CDC stä itse sidoin en vaa oo kokeillu kelluuko se?
Kommenttipikkujuso - 03.09.2008

Kyllähän se varmaankin kelluu kunhan laitat tarpeeksi cdc:tä. En ole kalastuksessa kokeillut mutta olen sitonut kylläkin...

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?