Hopeakalkkuna (muunnos)

Kommenttiborsse - 25.12.2007

Ensi kesää varten sidottu. Muunnoksena alkuperäiseen vihreä silkkivyö iskupisteeksi.

Kommentit

Kommenttiperhohörhö - 02.01.2008

En olisi kyllä borssen sitomaksi uskonut :)jotenkin erilainen :D liekö sitten tuo kaksihaara? todella pyytävän näköinen ja väritkin kohdallaan. Sidontakin on todella hyvää tasoa, varsinkin runko on kaunis :)


Kommenttiluonto-eno - 02.01.2008

Jos se perho ensi suvenakin vaatii sinistä,niin tässähän on valmis peli.Juuri tuota sinisen sävyä jossa on pitkät ja pehmeät siikaset ei meinaa löytyä mistään,minultakin on äijät kohta vieneet kaiken.Kuningaskalastajalla jos tekee posket,niin ilme muuttuu varsinkin kun tarkastelee perhoa hämärässä.Ne ikään kuin heijastavat fosforimaisesti kun perhoa kääntelee niin,että valoa osuu hieman perhoon.Kaveri kertoi tutkineensa niitä u.v.-lampun valossa ja näyttivät kellertävän!Sitä olen mietiskellytkin,että koska monet eläimet viisaiden mielestä näkevät värit toisin kuin ihminen,niin miksipä ei lohikin.Eli tekisikö joskus juuri "seyksijaainoaoikea" väri/aallonpituus/mikäliekumma kahdesta lähes samanlaisesta perhosta eri oloissa toimivat?Niin tämä perho!..No sehän on tyylillesi uskollisesti hyvän näköinen yhdistelmä Sweepiä,Green Buttia ja Tenon hyvää väriä oranssia.Soipa peli kesäkuun hämyhetkiin,miksipä ei vielä heinäkuullekin jos on kylmähköt kelit.Tässä on jotain Huithapelimaistakin,varsinkin jos olisi Badgeria häkilänä.Kun käytämme tätä heitettynä,voimme nauttia lohta myös keitettynä:).


Kommenttiplayer - 02.01.2008

Minulla saattaa olla tuota samaa sinistä kukkoa, ostettu 20 vuotta sitten eikä ole vastaan sen jälkeen tullut etelän kaupoissa.

Minustakin tämä poikkeaa hiukan sinun tyylistäsi verrattuna muihin rasiassa esillä olleisiin perhoihisi. Hiukan siipi erilainen, tällä kertaa ehjää kaistaa siivessä. Mutta, vietävän hyvä sidontaa. Siivessä mittaa soutuun mutta lienee perhovavan jatkeeksikin erittäin hyvä.


Kommenttiborsse - 02.01.2008

Tuo sininen on jotain streamer niskaa, sitä kyllä löytyy ainakin Rovaniemen kaupoista (Ollin erä) ja näytti sitä olevan ainakin tuolla Mistpoolin kaupassakin. Minullakin sitä on sinisenä, verenpunaisena ja pinkkinä. Se on hieman pehmeämpää ja siis elävämpää kuin tavallinen kukko.


Kommenttimörkö - 02.01.2008

Tätä perus borsse laatua, näissä kalastus perhoissa ei ole moitteen varaa.(jos vain kalastuksen kannalta katsotaan)


KommenttiPäde-Veikko - 02.01.2008

Kyllä on oikein onkiperhon elkeet tässä.
Itte oo kans sitonu tätä ja harmi vaan ku hyvää mustaa hanhea ei tahod nykyisin löytyä siipiaineksiksi Pohjois-Suomesta.
Kyllä musta hanhi sentään aina monet karvat lyöpii.


Kommenttiborsse - 02.01.2008

Tämän perhon sitomiseen houkutti sen tarina. Muistikuvista sidottu, täysin erilainen alkuperäiseen verrattuna sidottu ottiperho, vain runko samanlainen kuin alkuperäisessä.


KommenttiTheemu - 04.01.2008 (Muokattu 4.1, 16:14)

Tätä on pakko sitoo omaan rasiaan tää on meinaa varma tapaus ja vielä omaa silmääkin kutkuttaa olemus ja värit oikein kunnolla.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?