Tittiperho

Kommenttiborsse - 25.12.2007

Puolipilvisille illoille heinäkuun lopussa.

Kommentit

KommenttiJuho_K - 01.01.2008

Komea perho. Onko ollut paljon kalatapahtumia?


Kommenttiplayer - 01.01.2008

Näissä borssen perhoissa on taikaa, kuten tässäkin. Kun näitä on itsellänikin borssen sitomina, en hänen perhojen sidontaan puutu, ne kun on aina sidottu kalastukseen ja ovat toimivia.

Borsse, tähän perhon sopisi vyöksi musta chenille. Muuten, voisin kuvitella tällä olevan käyttöä Kymillekin, tuo viininpunainen sopii sinne.


Kommenttiborsse - 01.01.2008 (Muokattu 1.1, 21:27)

Tämä kun on sidottu heittäjille, niin itse en tällaista ole kokeillut. Reistissä, eli Tsullovei koskella, ja Outakoskella tämä on kyllä pelannut ja tuottanut saaliiksi pikkukaloja. Kaikki kalat on saatu puolipilvisellä kelillä. Perhon värit on omatekoisesta puukalasta, jolla on saatu useampikin lohijalka Kuusiniemen väylästä.
Tuohon vyöksi tietenkin sopisi strutsi tai musta hylje, pääperiaatteena ainakin omasta mielestäni on se että se erottuu tuosta keltaisesta korkeampana.


Kommenttiborsse - 01.01.2008 (Muokattu 1.1, 22:43)

Tuossa tutkiskelin Juhon lainakirjaa ja löysin tälle esikuvankin.Jouko Lukkarin Tuskan. Perho on muuten samanlainen, mutta vyö riikinkukkoa ja punaisella osalla on punainen runkohäkilä, sekä runko tehty villasta. Kirjassa sanotaan että perho on keskikesän aurinkoisten iltojen perho, ja paikka, siis tuo Tuskan on tenon suvanto Sirman kohdalla, eli kyllä kai tämän pitäisi toimia ala-tenollakin. Niin ja pakottaa tekemään itselle soutuversion.


Kommenttiluonto-eno - 02.01.2008

Tein tämän ja toisen version jossa sekoitin häkilän mausteeksi hieman sinisiäkin siikasia,jos se aurinko mollottaisi pitempäänkin kuin vilauksen.Tätä tulee epäilemättä kuitenkin ekana testattua,ei sitä uskalla riskeerata,ettei pääse herkuttelemaan heittovuoroa odotellessa halstarititillä;).

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?