Black Doctor

Kommenttikorpikalle - 30.12.2007

Pari tohtoria ens kesälle. Ja näillä muuten kesytetään ne kymppikiloset ;)

Kommentit

Kommenttihc_flyfisher - 08.01.2008

Aivan varmasti, en epäile hetkeä pidempään...hmm eiku siis en epäile hetkeäkään. Joo, nyt meni oikein!!

Kummatkin, sekä ylempi että alempi ovat mallikkaasti sidottuja, sekä erittäin pyytävän näköisiä. Kieltämättä täytyy todeta, että kun ensikesänä taas pyörähdän Tenolla, niin sidon siimani päähän bläkdoktorin! Hyvä Korpikalle.

-SALMONFISHING TELLS ME I'M STILL ALIVE-


Kommenttiborsse - 08.01.2008

Nyt kun olet poistanut tämän perhon ns. tavaramerkin, siis tuon punaisen vyön, ja lisäksi olet runkohäkilän laittanyt punaiseksi, niin tämä muuttuu ilta ja aamuauringon täsmäperhoksi. Mustatohtorissa juuri se punainen vyö on se kohta minkä kanssa kikkaillaan pitkin kesää, sitä lyhennetään, pidennetään ja väriä muutetaan kulloisenkin ajankohdan mukaan.
Erittäin hyvännäköisiä ja paikkansa ansaitsevia, en kyllä jaksa uskoa, että toimii sellaisena yleisperhona kuin rungoltaan oikea BD.


Kommenttiplayer - 08.01.2008 (Muokattu 8.1, 15:09)

Katohan kun ovat komeita. Tuo alempi nasahti oikein hyvin minun makuun. Syy olisi tässä, tippet kurkistaa esille (onhan se siellä) ja sininen pilkka siivessä houkuttaa. (pilkka, kantasuomea, joku kohta johon tähdätä)

Alemmasta saat kiitettävän plus yllä mainituilla perusteilla, ylemmästä kiitettävän. Erittäin hyviä kalastusperhoja siis, persoonallisia.


Kommenttikorpikalle - 08.01.2008

Joo tuon ylemmän perhon siipi epäonnistui siinä mielessä että tippetit ja orava nousi kurkkuhäkilän vuoksi niin pystyyn, että niitä ei sieltä näy. Mittasuhteiden puolesta olen enemmän tyytyväinen ylempään perhoon. alemman jatke venyi liian pitkäksi. Mutta tuon sinisen eron siivessä tein tarkoituksella ihan mielenkiinnosta, jos sillä olisi vaikka kalastuksellista merkitystä. Siis laitoin leveämmän kaistan sinistä.

Niin ja tuolla ohjeissa lukee sininen hanhi. Mulla ei nyt ollut riittävän pitkää sinistä, niin tein sen ampherstfasaanista, muuten käyttäisin hanhea.


KommenttiGlenButerol - 08.01.2008 (Muokattu 8.1, 16:14)

korpikallelle kysymys liittyen toiseen perhoosi nimeltä Dark, Red "Akroyd", mitä tuo tuollanen viidakkokukko on?=) Näistä perhoista, asiallisia molemmat. Mistä olet hommannut tuota kultafasaania ku ei oo itellä sattunu nuo värit silmään missään liikkeessä? Hmm nyt ku tarkemmin kattoo nii näyttää ihan tavalliselta vk:lta, valo tekee ihmeitä=)


KommenttiJuho_K - 08.01.2008

Komeita ovat tohtorit!


Kommenttikorpikalle - 08.01.2008

Kyllä ne ihan normi viidakkokukkoja on mutta kuvaustaidot oli aikoinaan huonot niin kuvat voi haalentaa väriä. Niin tuo sininen on ampherstfasaania ja ruskea kultafasaania. Molemmat fasaanit on hommattu kiimingin eräköntiolta.


KommenttiPäde-Veikko - 08.01.2008

Kyllä, kyllä.. mitäs koukkua olet käyttänyt noissa ?


Kommenttikorpikalle - 09.01.2008

No jaapa jaa, jotain partdidgeja luulisin, koossa 1/0 =) Malleja en tiedä.


Kommenttikoukkaaja123 - 06.07.2012

Mainio perho! Olen sitonut tismalleen tuollaisen, mutta 8 koon koukkuun ja toimii taimenelle.


Kommenttikorpikalle - 11.07.2012

Kiitoskiitos. Enpä ole hoksannut taimenelle edes tarjota, kun tenon perhorasiassa lepäilee tämä yksilö! Heinäkuun lopussa lähtee taas testiin, jos se Tenon kojamo erehtyis =)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?