Hopea kalkkuna

Kommenttikalan elämää - 02.01.2008

Kommentit

Kommenttikalan elämää - 10.01.2008

sanokaa ny jottai


KommenttiGlenButerol - 10.01.2008

No tuota runkoa vois vähän siistimmin tehdä, vaikka täähän menee kalan suuhun ni ei se nii tarkkaa=) Hyvä tekele kaiketi!


KommenttiJuho_K - 10.01.2008

Kalastukseen aivan menettelevää sidontaa. Helaa jättäisin vähän enemmän näkösälle ja vähän vois koko jatketta lyhentää. Eipä siinä, uimaan vain.


Kommenttiperho123 - 10.01.2008

tosi hieno pörhö ;) huomaa et on kalastukseen varmasti tarkoitettu :D ootko uittanu missään joessa / onko tullu mitään ? toimiskohan tollanen versio tenolla tietääkö kukaan ?


KommenttiMELA - 10.01.2008

Kalastus perhoksi juu vallan mainio..


Kommenttiplayer - 10.01.2008

Tämä on esimerkki siitä että olet seurannut keskusteluja ja ottanut niissä olleita asioita huomioon sitoessasi. Se näkyy tippet:in mitoituksesta, hienoa. Itse perhossa on ajatusta yksinkertaisuudessaan.

Itse perholle voisin povata tapahtumia, mutta suosituksia etenkään Tenolle en anna.

Runko on kilpasitojalle kauhistus, mutta erittäin hyvä kalatusperholle, se kun taittaa värejä ja valoa houkuttelevasti. Mahtaako jatke olla UNI:n tuotetta? Siinä on se viilauksen paikka.

Jossain mielessä perhon takaosassa on nyt kolme iskupistettä, keltainen jatke, punainen vyö ja tippet latva. Pudottaisin yhden niistä pois, se olisi keltainen silkki ja samalla crest vaihtuisi kultafasaanin likaisen keltaiseen höyheneen. Mutta se nyt on minun versio tälle perholle.

Hyvän perhon olet sitonut, se käy taimenperhostakin.


Kommenttiborsse - 11.01.2008

Minulla on sellainen tunne, että hopea kalkkuna perhossa on se sininen poski se tärkein osa aamuyön kalastuksessa joten ymppää se jotenkin mukaan. Nythän tuo puna/musta siipiosa on tarkoitettu tummiin öihin, joihin ei hopearunko kuulu.
Muutenhan tuo on ihan kalastusperhon oloinen.


Kommenttiluonto-eno - 11.01.2008

Vakiopaletti väreissä ja ihan normiperho.Minulla on lähes samanlainen versio suosikkiperhostani Mustasta Aallosta.Siinähän runko on musta,laitoin koeajoon ensi kesälle hopeisen rungon vihreällä runkohäkilällä.Muunnoksessa minunkin silmäni sairastaa sen hopeisen rungon kanssa,mutta tulipahan tehtyä.Kävisikö tähänkin sellainen häkilä?Kyllähän kummana pitäisin jos tällä ei mitään tulisi ihan tältäänkin kun vain malttaa uitella.Jaa että milloin?Ne kysymykset ainakin minulla ovat pitkälti intuitionkin sanelemia,mutta hopeinen runko kultakierteellä saattaisi olla kesä-heinäkuun vaihteen peli.Nousukalaa ainakin Alakönkäällä voisi koettaa;).


Kommenttiillu p - 12.01.2008

Jatke pistää silmään. Tee jatke mahdollisemman ohuena, niin runko passaa paremmin jatkeeseen verrattuna. Koukku on ilmeisesti 1/0 tai 2/0 ???
Mittasuhdeperho !!! Bra, sanoo saksalaanen.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?