Black Doctor (soutu)

KommenttiPäde-Veikko - 04.01.2008

Soutua silmälläpitäen punottu sidos. Pilvisen ja tumman kelin onki.

Kommentit

KommenttiLEPPNE - 06.01.2008

Luutnantti Lammion sanoin Tuntemattomassa : " kaunista, kaunista " Epäilemättä pyytöpeli ja hienosti sidottu ...


KommenttiJuho_K - 06.01.2008

Todella tyylikäs perho.


Kommenttiplayer - 06.01.2008

Vähän kiireessä laitettuna..
Hienoakin hienostuneempaa sidontaa, Manulta lainnatun kirjan tukemana, Tenolla on paikka jossa perhovavan käyttäjä saa tällä tapahtumia myös heittämällä. Niin, keskellä aurinkoista päivää. Yhtä kaikki, siivessä huomioitu soutuperho ominaisuudet.


Kommenttihc_flyfisher - 06.01.2008

Voi sentään Päde pitkästä aikaa! Olen jo hieman kaipaillut perhojasi. Todella hienosti sidottu Blackdoctor soutari. Tästä ei kyllä ainakaan minun mielestäni soutuperho voi paljoa parantua. Hienoa työtä Päde!


KommenttiPäde-Veikko - 06.01.2008

No helekkari veliet, kiitos kommenteista ja täytyy todeta, että perholohi on aina perhoon haksahtanut lohi. Olipa perho mihin tarkoitukseen tahansa ommeltu. Jotkut tuolla jossain peräkamarissa luulevat, että perholohi tai perhostelu ovat kaukana itse perholla kalastamisesta..höh hö ja heh heh !
No, tässäpä tämän sidontasarjani kaikki 3kpl BD-soutuun oletettuja BD:ieta ;) ;)
Päde


Kommenttiluonto-eno - 06.01.2008

Sidontajälki on sellaista eteerisen ilmavaa,todella kauniita perhoja ovat kaikki sidoksesi.Black Doctorilla saatu lohi puuttuu minulta,mutta tällä sidoksella se olisi varmaan jo nautiskeltu pitkän kaavan mukaan;).


Kommenttijmpalola - 06.01.2008

Jes, nämä ovat toimivan näköisiä! Kyllä se päde osaa! Eikun pyytöihin ja varrelle virran...


Kommentti-jyke- - 06.01.2008

siinä on kyllä tämän rasian komeimmat Black Doctorit ihan varmasti. Kaikki kohdallaan, tykkään!


Kommenttimörkö - 06.01.2008

Kaunista on. Pitkästä aikaa Päde-Veikon perhoja tänne. Mielestäni sinulta tulevat kaikkein parhaat kalastusperhot! Eipä sillä kyllä sinun taidoilla tehtäisiin aivan mahtavia tauluperhojakin.


Kommenttiborsse - 06.01.2008

Mitäpä noihin kehuihin on paljon lisättävää. Tuohon tumman kelin suositukseen vaan puuttuisin, siis en pidättelisi tätä kyllä kirkkaalla ilmallakaan paikoissa jossa joen pohja on tumma. Lisäksi tuo violetin sävyisen häkilän takia koitattaisin tätä jopa sadekelille, vaikkakin joissakin olosuhteissa violetti on antanut kalaa täysin kirkkaalla ilmalla. Eli sellainen perho mikä pannaan perään kun kaikki muut konstit on käytetty.
Hieno perho, eikä mikään estä kokeilemasta rantamiehenkään.


Kommenttihalok-25 - 07.01.2008

Taattua Päden laatutyötä.
Kerrassaan komeita doctoreita.
Mitä tästä voi muuta sanoa kun hyvää työtä ja lisää tällaisia luomuksia.


KommenttiTheemu - 07.01.2008

On kyllä ihan uskomattoman hienoja tohtoreita. Kyllä maistuu näillä saatu lohi hyvältä. ;)


KommenttiJHK - 08.01.2008

Joo wanha lohikonkari osaa sanoa tästä perhosta paljon, kertoi toissa kesänä kun oltiin Tenolle menossa hellekauteen ja vettä oli vähän.No tässä asiaa, vesi oli vähissä kaikki soutivat tyhjää,kukaan ei ollut oikein saanut lohta kyseinen henkilö oli soutanut kans tyhjää tovin mutta sitten ,keskellä hellettä ja vähävetistä Tenoa Black Doctoriin jysähtää ja olivat saaneet useamman, muitten aatellessa tyhjän soutua, paistellessa päivää jokivarressa ja uimassa lämpisässä Tenonvedessä. Kuulumani perusteella voisin laittaa perhon lämpimään veteeen hellekauteen olihan kuitenkin soutukaverina perhonsitoja Arvi Keränen.


KommenttiJHK - 08.01.2008

Ainiin unohdin mainita, lukekaa Tenon soutuoppaasta miten Eero aloittaa Tenon kalastuksen.


KommenttiPäde-Veikko - 08.01.2008

Jo vain, allekirjoitan kyllä itsekin tuon mitä borsse sanoi kirkkaasta kelistä ja tummasta pohjasta. Nyt kun muistelee, niin tokihan BD on myös keskipäivän auringollakin ottipeli.

JHK: kyllä, luin tuon oppaan ja Tohtoria vaan siiman nokkaan.
Nämä klassiset ja niiden muunnokset soutu- ja heittohommissa vievät kyllä mukanaan. Mutta esim. itseäni kiinnostaa sitoa toki paikan päällä intuitiivisesti ihan uusia ja puhtaasti karvasiipionkiakin. Kun vaan olisi sitojapoloisella enemmän aikaa harrastaa..

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?