Musta Aalto

KommenttiHanzzi - 19.01.2008

Sorron sivulta bongasin tämän niin olihan se pakko sitoa. Siipeä on koitettu rakentaa heittoperhoon sopivaksi.

Kommentit

Kommenttiluonto-eno - 27.01.2008

Siinähän on eräs suosikkiperhoistani Tenolle!Joskus olen sanonutkin,että jos vain yhdellä perholla pitäisi pärjätä,niin Musta Aalto saisi silloin peliaikaa.Lauri Sälevä on tämän,kuten niin monen muunkin huippuperhon kehittäjä.Moni suosittelee Aaltoa ilta-aurinkoon,mutta kyllä se toimii kaikenlaisissa oloissa,kaiken kokoisena ja kelpaa kaiken kokoisille lohille.Hyvin olet perhosi rakentanut,siinä on kaikki kalastavan lohiperhon ainekset kasassa.Itse olen tehnyt päällyssiiven mustasta hanhesta ja harjaan siikaset hajalle ennen kalastusta.Nyt sain kipinän sitoa valkopilkkuisesta metsosta koeajettavan siipimallin,kiitos vain!Jos virrassa on lohta,niin tällä perholla tärppiin on silloin hyvät kertoimet;)!


Kommenttiplayer - 27.01.2008

Sidonta puolta tirailen...
Kakshaaraisen rungolle olisi eduksi se ovaali muoto, eli tässä runko on ihan vähän liian paksu takaosasta. Mitään merkitystä kalastukselllisesti asialla ei ole, lähinnä kriittiset tarkastelija netissä keksii näitä... niinkuin minä. Sidonta muuten on hyvää.

Tuosta enon mainitesemasta mustasta hanhesta, levynä se on usein "rumahko" materiaali, mutta rikottuna (harjattuna) asian laita on toinen. Enon vinkit kannattaa laittaa mieleen... sen verran kova saamamies kun on kyseessä.


KommenttiHanzzi - 28.01.2008

Kriittinen palaute on aina tervetullutta. Eihän sitä muuten opi. Vaikka kalastukseen tämä on tehty ja silloin ei kaikilla pikkuasioilla ole niin paljoa merkitystä. Mutta sitten ku haluaa sitoa esim. lahjaperhon niin nämä on hyvä tietää.

Kiitoksia vinkistä playerille ja enolle kelisuosituksista! Perho pääsee varmasti uiskentelemaan tenon latvavesille.


Kommenttiperho123 - 28.01.2008 (Muokattu 28.1, 14:36)

aika hieno perho. hyvät väri yhdistelmät ja nätisti oot saanu tuon runko häkilän.Voikohan tuon sitoa mustalla häkilällä muunnoksena? Toimiskohan se tenolla hyvin?


Kommenttirapala - 04.01.2011

Kierre on vähän vinossa muutenihan hieno perho...


KommenttiMatu04 - 16.01.2015

Sidottiin eräällä kurssilla siipi vain bucktail ja hanhi.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?