Sanokaas Tenon kävijät, missä ja milloin tätä voisi koittaa.
Kuvassa tuo näyttää ihan hopealta tuo runko, mutta jos se tosiaan on kuparia, niin kulta ja kuparirungot on heinäkuun syöttejä ja kirkkaalla siivellä hellepäiville voisi koittaa. Ns. lohen hampaattomana aikana, silloinhan lohi iskee perhoon ja peltiin ja pellit on monesti juuri kuparin värisiä, niin miksipä ei tähänkin. Elokuun alussa puolet kuparia ja loput ruskeata villaa tai dubbinkia niin pelaa, mutta ruskean siiven kanssa.
Tuo hopeahela vähän riitelee muun värityksen kanssa,sillä mielestäni olet tehnyt elokuun perhon.Hela saisi silloin olla vaikka kuparia kuten runkokin.Matalaan,lämpimään veteen,sateellakin,Kortsamissa(toki muuallakin päin jokea) keltainen on ollut hyvä väri.Jos soutuperhoksi ajattelit,saisi siipi olla pitempikin,mutta mistäpä sitäkään aina voi varmaksi sanoa.Kalastusperhon oireet ovat perhossasi selvästi tunnistettavissa,ohjaava solmukin tuohon on mukava tehdä,joten tekaisepa se ongi lohta pöytään.
Kehittäjä, sinä itse. Hyvä. Näitä vitsii....
Minustakin tuo hopea vain tuossa riitelee. Vaihda se kultaan tai kupariin niin vot.
Ajattelin, josko itselleni tuommoisen, niin kurkun tekisin keltaisesta kukosta. Yksi mietintä olisi myös, jos värkkäisi tuon niin, että tekisi rungon litteästä kullasta ja kierteen ohuesta kuparista. Oisko mittään? Se ois niiku käänteinen sitten, Keltakulta.
Tuo Sinun perhosi saa kyllä apaattisemankin kalan kiinnostumaan. Mallardit, hyvä oivallus.
Lämmintä vesi elementtiä ja laskevaa aurinkoa ylävirran suunnalta, ajattelin.
-manu-
Kolmen minuutin viiveellä näyttää tuon enon kanssa kommentit menevän aika yksiin, eihän me toki kaloja saada, mutta kelit tiedetään.
No sen verran vielä että kannattaa tuohon lämpimään aikaan käyttää pakotettuja tinseleitä, alkukaudesta litteitä, jos niistä koko rungon tekee. Ja voit vaikka vaihtaa tuon koukun siihen neloseen.
Mahtaako noiden kolmen kaverin kommenttien jälkeen olla enään mitään sanottavaa.. Tämä on ehkä yksi parhaista kalastusperhoista penkistäsi. Sidonnassakin olet hionut särmiä pois joten en ala niistäkään huomauttelemaan.
Yksinkertaisimmillaan kun rungon sävyt toistaa siivessä, on perho tasapainoisen näköinen, väreiltään. Suhteeni hopea helaan on erilainen, se on stoppari jatkeen silkille, mutta eduksi on kokonaisuuden kannalta soinnuttaa sekin perhon sävyihin. Tuo kultarunkoinen kuparikierteellä vaikuttaa sellaiselta että pitää töitten jälkeen kokeilla mokomaa, kun ensin pääsisi työmaalle..
Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?